Покажчик праць науковців ДБТУ

Перелік робіт у розділі "Монографії"

Всього розідл налічує 48 записів

1. Food Technology Using Structurants [Text] : monograph / F. Pertsevoy [etc.] ; ed.: Р. Gurskiy, F. Pertsevoy, 2021. - 253 p.
2. Improving living standards in a globalized world: opportunities and challenges [Electronic resource] : monograph / The Academy of Management and Administration in Opole, 2021. - 844 p.
3. Nesterenko, Oksana. Audit of integrated reporting in the context of sustainable developmen [Text] : monograph / O. Nesterenko, N. Kovalevskaya, I. Nesterenko, 2021. - 112 р.
4. Nesterenko, Oksana. Prospective development of methodological principles of audit of integrated reporting [Text] : monograph / O. Nesterenko, T. Staverska, Н. Zhilyakova, 2021. - 158 p.
5. Transformation of Physical Indicators of Soil Fertility in Typical Chernozem of the Eastern Forest-Steppe of Ukraine [Electronic resource] / Y. Dehtiarov, D. Havva, N. Kovalzhy, S. Rieznik , 2021 // Soils Under Stress: More Work for Soil Science in Ukraine : monograph. - 2021. - С. 105-110
6. Trends in scientific thought in economics and management [Text] : col. monograph / T. Galushkina, O. Butrym, V. Baranovska, O. Afanasieva, D. Zaruba, 2021. - 502 р.
7. Vambol, V. Pharmaceutical Wastewater Treatment Technologies: Concepts and implementation strategies [Text] / V. Vambol, S. Vambol, N. Khan, A. Sirajuddin, 2021. - 400 p.
8. Zaika, S. Trends in the development of services in the conditions of digitalization of the economy [Text] / S. Zaika, S. Kuskova, O. Zaika // Цифрова економіка як фактор економічного зростання держави : кол. монографія. - Херсон : Гельветика, 2021. - С. 258-281
9. Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації. Ч. 2. Технології оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів з використанням нетрадиційної сировини [Текст] : монографія в 3 ч. / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, З. І. Кучерук, К. Р. Касабова, Н. В. Гревцева, О. Г. Шидакова-Каменюка, М. В. Артамонова, Г. В. Степанькова, Н. В. Шматченко, О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько, 2021. - 192 с.
10. Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації. Ч. 3. Технології виробництва кулінарних м’ясних виробів з додаванням рослинної сировини та їх апаратурне оформлення [Текст] : монографія в 3 ч. / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько, Б. В. Ляшенко, А. О. Шевченко, С. В. Прасол, 2021. - 172 с.
11. Антощенкова, Віталіна Володимирівна. Системи та механізми інноваційного розвитку підприємств галузі тваринництва в системі управління продовольчою безпекою [Текст] : монографія / В. В. Антощенкова, 2021. - 340 с.
12. Борисенко, О. І. Прогнозування поширення пожеж та осередків шкідливих комах у соснових лісах засобами ГІС [Текст] : монографія / О. І. Борисенко, В. Л. Мєшкова, 2021. - 150 с.
13. Біоенергетичні фактори підвищення якості паливних брикетів гнучкими та безпечними технологіями [Текст] : кол. монографія / О. С. Полянський [та ін.], 2021. - 128 с. (Введено оглавление)
14. Галясний, Іван Володимирович. Утворення пінної структури бездріжджових безглютенових виробів (теоретичні та практичні аспекти) [Текст] : монографія / І. В. Галясний, Т. В. Гавриш, О. М. Шаніна, 2021. - 116 с.
15. Гаража, Олена Петрівна. Вплив ринку земель сільськогосподарського призначення на продовольчу безпеку [Текст] : монографія / О. П. Гаража, 2021. - 244 с.
16. Дейниченко, Л. Г. Інноваційні технології молочно-білкових концентратів [Текст] : монографія / Л. Г. Дейниченко, В. А. Гніцевич, Г. В. Дейниченко, 2021. - 220 с
17. Динаміка імпульсно навантажених нелінійних осциляторів [Текст] : монографія / В. П. Ольшанський, М. В. Сліпченко, О. В. Ольшанський, В. В. Бредихін, 2021. - 264 с. (Введено оглавление)
18. Еволюція Харківської школи управління комерційною справою. 30 років факультету менеджменту [Текст] : монографія / за ред. О. Ю. Давидової, Л. М. Яцуна, 2021. - 323 с.
19. Експертна аналітика розвитку механізмів державного управління: демократичні зміни, людський вимір, екологізація [Електронний ресурс] : монографія / В. Д. Бакуменко [та ін.] ; за ред.: В. Д. Бакуменка, О. О. Красноруцького, 2021. - 233 с. (Введено оглавление)
20. Загорулько, Андрій Миколайович. Розробка низькотемпературного інфрачервоного обладнання для виробництва рослинних напівфабрикатів і функціональних харчових продуктів [Текст] : монографія / А. М. Загорулько, В. М. Михайлов, О. Є. Загорулько, 2021. - 125 с.
21. Иванов, Л. В. Наночастицы и их свойства [Текст] : монография / Л. В. Иванов, Н. Т. Картель, Е. В. Щербак, 2021. - 60. с.
22. Кащена, Наталія Борисівна. Обліково-аналітичне забезпечення управління економічною активністю підприємств торгівлі: теорія, методологія, практика [Текст] : монографія / Н. Б. Кащена, 2021. - 389 с.
23. Кащена, Наталія Борисівна. Операції підприємства з цінними паперами: організаційно-методичні аспекти обліку, аналізу і аудиту [Текст] : монографія / Н. Б. Кащена, І. П. Порсюрова, 2021. - 355 с.
24. Козаченко, Олексій Васильович. Забезпечення ефективності робочих органів культиваторів [Текст] : монографія / О. В. Козаченко, О. М. Шкрегаль, В. С. Каденко, 2021. - 238 с.
25. Кононенко, Тетяна Петрівна. Сучасні тренди інноваційного розвитку в індустрії ресторанного господарства. «Управління інноваціями у готельно-ресторанному бізнесі, торгівлі та туризмі» [Текст] : монографія / Т. П. Кононенко, Н. В. Полстяна, 2021. - 287 с.
26. Кошкалда, Ірина Віталіївна. Державне регулювання проведення грошової оцінки земель в Україні [Текст] : монографія / І. В. Кошкалда, Т. В. Анопрієнко, 2021. - 222 с.
27. Кучер, Леся Юріївна. Економічні засади управління інноваційними проєктами підприємств аграрного сектора: теорія та практика [Текст] : монографія / Л. Ю. Кучер, 2021. - 640 с.
28. Литвиненко, А. О. Еволюція ефективного розвитку міжнародної торгівлі в умовах глобалізації [Текст] / А. О. Литвиненко, О. Д. Литвиненко // Міжнародні економічні та суспільні відносини: стан, проблеми, перспективи та розвитку : монографія. - Дніпро : Пороги, 2021. - С. 80-87
29. Литвиненко, А. О. Сутність ТНК з державною участю у країнах Європи та вплив їх діяльності на світову економіку [Текст] / А. О. Литвиненко, О. Д. Литвиненко // Міжнародні економічні та суспільні відносини: стан, проблеми, перспективи та розвитку : монографія. - Дніпро : Пороги, 2021. - С. 87-110
30. Литвиненко, А. О. Сучасні тенденції розвитку світової економіки в умовах глобалізації [Текст] / А. О. Литвиненко, О. Д. Литвиненко // Міжнародні економічні та суспільні відносини: стан, проблеми, перспективи та розвитку : монографія. - Дніпро : Пороги, 2021. - № 7. - С. 69-80
31. Метрологічне забезпечення електронних систем вимірювання електрофізичних параметрів [Текст] : монографія / М. П. Кунденко, О. Ю. Єгорова, В. В. Бредихін, О. Б. Єгоров, 2021. - 198 с.
32. Михайлов, Валерій Михайлович. Розробка низькотемпературного інфрачервоного обладнання для виробництва рослинних напівфабрикатів і функціональних харчових продуктів [Текст] : монографія / В. М. Михайлов, А. М. Загорулько, О. Є. Загорулько, 2021. - 125 с.
33. Новий напрямок глибокої переробки плодів та овочів в оздоровчі продукти [Текст] : монографія / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, О. С. Бессараб, К. С. Балабай, О. С. Погарський, Т. С. Абрамова, О. О. Юр'єва, Т. В. Кравчук, С. М. Лосєва, 2021. - 253 с.
34. Ольховський , Григорій Філатович. Агрохімічні і фізіологічні особливості формування врожаїв озимої [Текст] : монографія / Ольховський Г. Ф., 2021. - 110 с. с.
35. Панкова, Оксана Володимирівна. Вплив електромагнітного випромінювання на рослини [Текст] : монографія / О. В. Панкова, В. К. Пузік, М. Л. Лисиченко, 2021. - 159 с.
36. Петрова, Тетяна Олексіївна. Українська термінографічна критика: становлення, розвиток та перспектива (на матеріалі критичної оцінки термінологічних словників) [Текст] : монографія / Т. О. Петрова, 2021. - 460 с.
37. Савицька, Наталія Леонідівна. Клієнт-орієнтоване управління в готельно-ресторанному бізнесі [Електронний ресурс] : моногр. / Н. Л. Савицька, Г. Л. Чміль, Н. М. Джгуташвілі, 2021. - 211 с.
38. Система інформаційного забезпечення комплексної оптимізації протиерозійних заходів при створенні сучасних сталих землекористувань [Текст] : монографія / О. В. Круглов, В. П. Коляда, А. О. Ачасова, М. В. Шевченко, П. Г. Назарок, 2021. - 38 с.
39. Страпчук, С. І. Сталий розвиток аграрних підприємств на засадах циркулярної економіки [Текст] : монографія / С. І. Страпчук, 2021. - 380 с.
40. Терешкін, Олег Георгійович. Інноваційні технічні рішення ресурсо- та енергозбереження в закладах готельно-ресторанної індустрії [Текст] / О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, В. М. Червоний // Інноваційні напрямки розвитку міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи : кол. монографія. - 2021. - С. 292-314
41. Технологія желейної продукції з використанням структуроутворювачів різних функціональних властивостей [Текст] : монографія / Ф. В. Перцевой, В. І. Ладика, С. Б. Омельченко, О. С. Шульга, П. В. Гурський, 2021. - 132 с
42. Товарознавча оцінка круп із гречки та проса різних сортів [Текст] : монографія / А. А. Дубініна, Т. Н. Попова, С. О. Ленерт, В. С. Гершун, 2021. - 111 с.
43. Управління інвестиційною діяльністю в системі фінансового забезпечення інноваційного розвитку торговельних підприємств [Текст] : монографія / О. П. Близнюк, О. М. Іванюта, О. О. Нестеренко, О. М. Єгорова, 2021. - 236 с.
44. Управління інноваціями в готельно-ресторанному бізнесі, торгівлі та туризмі: 30 років факультету менеджменту [Текст] / за ред. Яцуна Л. М., 2021. - 278 с.
45. Черевко, О. І. Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації [Текст] : монографія. Ч. 2. Технології оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів з використанням нетрадиційної сировини / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, О. В. Самохвалова, 2021. - 192 с.
46. Черевко, Олександр Іванович. Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації [Текст] : монографія. Ч. 3. Технології виробництва кулінарних м’ясних виробів з додаванням рослинної сировини та їх апаратурне оформлення / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, О. Є. Загорулько, 2021. - 172 с.
47. Шигимага, Виктор Александрович. Импульсная кондуктометрия клеток животных и жидких сред [Текст] : монография / В. А. Шигимага, 2021. - 345 с. (Введено оглавление)
48. Яценко, Іван Володимирович. Якість і безпечність продуктів забою курчат-бройлерів за збагачення раціону комплексом наномікроелементів [Текст] : монографія / І. В. Яценко, В. М. Кириченко, Л. В. Бусол, 2021. - 206 с.