Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації. Ч. 3. Технології виробництва кулінарних м’ясних виробів з додаванням рослинної сировини та їх апаратурне оформлення [Текст] : монографія в 3 ч. / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько, Б. В. Ляшенко, А. О. Шевченко, С. В. Прасол. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2021. - 172 с. - Б. ц.
Доп. точки доступа: Черевко, О. І. Михайлов, Валерій Михайлович Загорулько, Олексій Євгенович Загорулько, Андрій Миколайович Ляшенко, Богдан Віталійович Шевченко, Андрій Олександрович Прасол, Світлана Володимирівна