Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації. Ч. 2. Технології оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів з використанням нетрадиційної сировини [Текст] : монографія в 3 ч. / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, З. І. Кучерук, К. Р. Касабова, Н. В. Гревцева, О. Г. Шидакова-Каменюка, М. В. Артамонова, Г. В. Степанькова, Н. В. Шматченко, О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2021. - 192 с. - Б. ц.
Доп. точки доступа: Черевко, О. І. Михайлов, Валерій Михайлович Самохвалова, Ольга Володимирівна Олійник, Світлана Георгіївна Кучерук, Зіновія Іванівна Касабова, Катерина Рубенівна Гревцева, Н. В. Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна Артамонова, Майя Володимирівна Степанькова, Галина В'ячеславівна Шматченко, Наталя Василівна Загорулько, Олексій Євгенович Загорулько, Андрій Миколайович