>
Food Technology Using Structurants [Text] : monograph / F. Pertsevoy [etc.] ; ed.: Р. Gurskiy, F. Pertsevoy. - Sumy ; Kharkiv ; Kjiv ; Wroclaw : Dissa+, 2021. - 253 p. - Bibliography : p. 245-250. - ISBN 978-617-7927-44-9
Перевод заглавия: Харчові технології із застосуванням структурних речовин : моногр.
Кл.слова (ненормированные): structure-forming agents -- структуроутворюючі агенти -- структурообразующие агенты -- moisture absorption -- поглинання вологи -- поглощение влаги -- agar gels -- агарові гелі -- агаровые гели -- agaroids -- агароїди -- dairy pectin products -- молочні продукти з пектину -- молочные продукты из пектина -- агароиды -- furzellaran -- furzellaran -- gelatin -- желатин --
Доп. точки доступа:
Pertsevoy, F.
Gurskiy, Petro
Ladyka, V.
Ianchyk, M.
Krapivnytska, I.
Bredikhin, Vadim
Kis, V.
Marenkova, T.
Garncarek, Z.
Gurskiy, Petro\ed.\
Pertsevoy, F.\ed.\
# |
Відділ |
Всього примірників |
Вільних примірників |
# |
Факультет |
Спеціальність |
Дисципліна |
Семестр |
# |
Тип |
Назва |
Посилання |
1 |
file |
\PAZK\UCHEBNIKI\Food_Technology.pdf |
|