Food Technology Using Structurants [Text] : monograph / F. Pertsevoy [etc.] ; ed.: Р. Gurskiy, F. Pertsevoy. - Sumy ; Kharkiv ; Kjiv ; Wroclaw : Dissa+, 2021. - 253 p. - Bibliography : p. 245-250. - ISBN 978-617-7927-44-9
Переклад назви: Харчові технології із застосуванням структурних речовин : моногр. Ключові слова: structure-forming agents -- структуроутворюючі агенти -- структурообразующие агенты -- moisture absorption -- поглинання вологи -- поглощение влаги -- agar gels -- агарові гелі -- агаровые гели -- agaroids -- агароїди -- dairy pectin products -- молочні продукти з пектину -- молочные продукты из пектина -- агароиды -- furzellaran -- furzellaran -- gelatin -- желатин -- Додаткові точки доступу: Pertsevoy, F. Gurskiy, Petro Ladyka, V. Ianchyk, M. Krapivnytska, I. Bredikhin, Vadim Kis, V. Marenkova, T. Garncarek, Z. Gurskiy, Petro\ed.\ Pertsevoy, F.\ed.\