2. Repair technology of machinery and equipment. Lecture course [Text] : textbook / А. Sidashenko, О. Tikhonov, S. Luzan, Т. Skoblo, N. Pilgui, V. Avetisyan, O. Saychuk, V. Manilo, 2017. - 340 с.
5. Інноваційні технології в готельному господарстві (основи теорії) [Текст] : навч. посібник у структур.-логіч. схемах / Т. В. Капліна, В. М. Столярчук, Л. П. Малюк, А. С. Капліна, 2017. - 327 с.
8. Близнюк, Оксана Павлівна. Ринок фінансових послуг [Текст] : навч. посібник для здобувачів вищ. освіти другого (магістер.) рівня спец. 072 Фінанси, банківська справа та страхування галузі знань 07 Управління та адміністрування / О. П. Близнюк, О. М. Іванюта, 2017. - 255 с.
9. Бурлака, Володимир Васильович. Технічна механіка [Електронний ресурс] : посібник для практ. занять. Ч. 1. Основи розрахунків на міцність / В. В. Бурлака, О. М. Малець, М. В. Сліпченко ; рец.: В. П. Ольшанський, В. П. Шпачук, 2017. - 133 с.
10. Бухгалтерський облік [Текст] : навч. посіб. для студентів напряму підгот. Економіка підприємства / Т. А. Наумова, О. В. Топоркова, І. В. Янчева, Н. С. Ковалевська, І. С. Коробкіна, 2017. - 400 с.
12. Випускна бакалаврська робота [Текст] : навч. посібник / О. О. Гринченко, П. П. Пивоваров, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, Н. В. Чорна, Б. Б. Ботштейн, О. Ю. Нагорний, 2017. - 156 с.
14. Герман, Людмила Володимирівна. Англійська мова [Текст] : посібник для студентів-магістрантів агрон. ф-ту спец. 203 Садівництво та виноградарство / Л. В. Герман, І. В. Шульга, 2017. - 83 с.
15. Герман, Людмила Володимирівна. Англійська мова [Текст] : посібник для студентів-магістрантів ф-ту обліку і фінансів спец. 071 Облік і оподаткування / Л. В. Герман, І. В. Шульга, 2017. - 87 с.
17. Глобальні проблеми досліджень в агрономії [Текст] : навч. посібник / А. О. Рожков, М. А. Бобро, В. В. Волощенко, О. В. Чигрин, А. В. Хвесик, 2017. - 250 с.
18. Гросул, Вікторія Анатоліївна. Управління розвитком бізнесу для студентів спеціальності 073 «Менеджмент», спеціалізації «Бізнес- адміністрування» [Текст] : навч. посібник / В. А. Гросул, Г. С. Баламут, 2017. - 81 с.
20. Дуб, Володимир Васильович. Інжиніринг у ресторанному господарстві [Текст] : навч. посібник / В. В. Дуб, О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, 2017. - 176 с.
23. Електроніка та мікросхемотехніка [Текст] : посібник для виконання лаборатор. і практ. занять / С. О. Квітка, Ю. М. Федюшко, Н. Г. Косуліна, С. О. Мороз, 2017. - 243 с.
25. Збірник тестових питань Державного іспиту для студентів ННІ ЕКТ ОКР "бакалавр", напрям підготовки 141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка" [Текст] : навч. посібник / О. М. Мороз, І. М. Трунова, В. Г. Пазій, О. А. Савченко, С. А. Попадченко, С. М. Дудніков, 2017. - 151 с.
26. Кириченко, Віктор Васильович. Індукований мутагенез в селекції соняшнику [Електронний ресурс] : навч. посіб. / В. В. Кириченко, В. О. Васько, О. М. Брагін ; за ред. В. В. Кириченко, 2017. - 152 с.
28. Кунденко, Микола Петрович. Монтаж енергообладнання та систем керування [Текст] : навч. посібник. Ч. 1 / М. П. Кунденко, Ю. М. Федюшко, О. О. Плахтир, Д. Л. Кошкин, Л. В. Вахоніна, О. М. Циганов, О. С. Садовий, 2017. - 282 с.
29. Кіптела, Л. В. Автоматизація харчових виробництв малого та середнього бізнесу [Текст] : навч. посібник / Л. В. Кіптела, О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько, 2017. - 118 с.
34. Малюк, Людмила Петрівна. Професійна етика та етикет в готельно-ресторанному бізнесі [Текст] : навч. посібник / Л. П. Малюк, Л. М. Варипаєва, 2017. - 148 с.
35. Маркетинг [Текст] : навч. посібник / Н. Л. Савицька, О. П. Афанасьєва, О. В. Жегус, Т. С. Калужинова, А. В. Красноусов, Н. М. Кривошеєва, І. Ю. Мелушова, М. В. Михайлова, К. С. Олініченко, О. М. Прядко, І. Ю. Тарасов, Г. Л. Чміль, 2017. - 296 с.
36. Маркетинг промислового підприємства [Текст] : навч. посібник / Н. Л. Савицька, О. В. Жегус, О. П. Афанасьєва, К. С. Олініченко, Г. Л. Чміль, А. В. Красноусов, 2017. - 104 с.
40. Організаційно-методичне забезпечення кваліфікаційної роботи здобувачів ступеня вищої освіти бакалавр [Текст] : навч. посібник / О. О. Гринченко, П. П. Пивоваров, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, Н. В. Чорна, Б. Б. Ботштейн, О. Ю. Нагорний, 2017. - 156 с.
41. Основы криопрофилактики в системе оздоровительных услуг [Текст] : учеб. пособие / А. П. Старченко, П. В. Волошин, Н. А. Лысенко, В. И. Михайлик, Е. К. Василець, 2017. - 42 с.
43. Охорона ґрунтів і відтворення їх родючості [Текст] : навч. посібник / В. О. Забалуєв, А. Д. Балаєв, О. Г. Тараріко, Д. Г. Тихоненко, В. В. Дегтярьов, О. Л. Тонха, О. В. Піковська, Д. В. Гавва, О. С. Жернова, О. І. Козлова, 2017. - 348 с.
44. Охрана труда на предприятиях хранения и переработки зерна [Текст] : учеб. пособие (для студентов зарубежных государств) / А. В. Богомолов, В. С. Шерстюк, О. И. Шаповаленко, П. В. Гурский, В. П. Заика, 2017. - 206 с.
45. Павлюк, Р. Ю. Лабораторний практикум з дисципліни «Теоретичні основи харчових технологій» [Текст] : навч. посібник / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Н. П. Максимова, 2017. - 189 с.
48. Пичугина, Т. С. Делопроизводство [Текст] : учеб. пособие для студентов-иностранцев образовательно-квалификационного уровня подготовки бакалавр / Т. С. Пичугина, Л. И. Безгинова, Е. М. Шарапова, 2017. - 142 с.
50. Погожих, Микола Іванович. Електротехніка, електроніка та мікропроцесорна техніка [Електронний ресурс] : навч. посіб. / М. І. Погожих, О. Г. Дьяков, М. А. Чеканов, 2017. - 164 с.
51. Посібник для студентів-магістрантів факультету обліку та фінансів спеціальності 071 «Облік і оподаткування» [Текст] / Л. В. Герман, І. В. Шульга, І. М. Сафронська, К. О. Утенкова, 2017. - 165 с.
52. Промисловий маркетинг [Текст] : навч. посібник у структур.-логіч. схемах / Г. Л. Чміль, О. В. Жегус, О. П. Афанасьєва, К. С. Олініченко, А. В. Красноусов, 2017. - 89 с.
53. Пузік, Людмила Михайлівна. Методологія управління якістю продукції [Текст] : навч. посібник / Л. М. Пузік, І. М. Гордієнко, Т. А. Романова, 2017. - 226 с.
54. Пузік, Людмила Михайлівна. Методологія управління якістю продукції [Текст] : навч. посібник / Л. М. Пузік, І. М. Гордієнко, Т. А. Романова, 2017. - 228 с. (Введено оглавление)
55. Пічугіна, Т. С. Менеджмент діяльності суб’єктів господарювання [Електронний ресурс] : навч. посібник / Т. С. Пічугіна, О. П. Ткаченко, 2017. - 250 с.
57. Пічугіна, Т. С. Стратегічний менеджмент [Електронний ресурс] : навч. посібник. Ч. 1. Теоретичні засади формування системи стратегічного управління в організації / Т. С. Пічугіна, Л. Д. Забродська, Г. І. Забродська, 2017. - 122 с.
60. Рожков, Артур Олександрович. Технологія виробництва продукції рослинництва [Текст] : навч. посібник / А. О. Рожков, Є. М. Огурцов, А. М. Свиридов, 2017. - 634 с.
63. Семенюк, Дмитро Павлович. Технологічне холодильне обладнання. Розрахунки [Електронний ресурс] : навч. посібник / Д. П. Семенюк, О. В. Петренко, 2017. - 173 с.
65. Сенсорний аналіз у структурно-логічних схемах [Текст] : навч. посібник / А. А. Дубініна, Т. В. Щербакова, Н. І. Черевична, І. А. Макарова, 2017. - 100 с.
68. Теоретичні основи харчових технологій [Текст] : навч. посібник. Ч. 1 / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Н. П. Максимова, С. М. Лосєва, 2017. - 192 с.
69. Технологія борошняних кондитерських виробів [Текст] : навч. посібник / О. В. Самохвалова [та ін.] ; за ред. О. В. Самохвалової, 2017. - 572 с. (Введено оглавление)
70. Технологія борошняних кондитерських виробів [Текст] : навч. посібник / О. В. Самохвалова, З. І. Кучерук, С. Г. Олійник, М. В. Артамонова, Н. В. Гревцева, О. Г. Шидакова-Каменюка, О. І. Кравченко, К. Р. Касабова, Г. В. Степанькова, 2017. - 572 с.
71. Технологія ремонту машин та обладнання. Курс лекцій [Текст] : навч. посібник / О. І. Сідашенко, О. В. Тіхонов, С. О. Лузан, Т. С. Скобло, Н. М. Пільгуй, В. К. Аветісян, О. В. Сайчук, В. Л. Маніло, 2017. - 361 с.
72. Технології зберігання, консервування та переробки м’яса [Текст] : навч. посібник. Ч. 1. Первинна обробка худоби (у схемах і таблицях) / М. О. Янчева, О. Б. Дроменко, В. А. Большакова, В. М. Онищенко, 2017. - 114 с.
74. Торяник, Дмитро Олександрович. Вища та прикладна математика. Індивідуальні завдання [Електронний ресурс] : навч. посібник / Д. О. Торяник, 2017. - 109 с.
77. Фізіологічні аспекти оцінки якості продуктів [Електронний ресурс] : навч. посібник / кол. авт. Л. Ф. Павлоцька, Н. В. Дуденко, В. В. Євлаш та ін., 2017. - 317 с. (Введено оглавление)
78. Фізіологія та патологія розмноження дрібних тварин [Текст] : навч. посібник / С. Я. Федоренко, А. В. Березовський, М. І. Харенко, С. П. Хомин [та ін.], 2017. - 392 с.
80. Харчові добавки [Текст] : навч. посібник / О. О. Гринченко, Н. Г. Гринченко, О. П. Неклеса, А. Б. Горальчук, Т. В. Черемська, О. Ю. Рябець, Р. В. Плотнікова, Б. Б. Ботштейн, М. О. Янчева, Р. П. Никифоров, 2017. - 420 с.
81. Чорна, М. В. Управління витратами [Текст] : навч. посібник для здобувачів вищ. освіти спец. 051 Економіка / М. В. Чорна, П. В. Смірнова, Р. М. Бугріменко, 2017. - 166 с.
83. Янчева, Марина Олександрівна. Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м’яса та м’ясопродуктів (у рисунках та таблицях) [Текст] : навч. посібник / М. О. Янчева, О. Б. Дроменко, Н. Г. Гринченко, 2017. - 115 с.