Технологія борошняних кондитерських виробів [Текст] : навч. посібник / О. В. Самохвалова [та ін.] ; за ред. О. В. Самохвалової ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ФОП Бровін О. В., 2017. - 572 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 560-565. - ISBN 978-617-7256-94-5
Содержание: > Загальна характеристика кондитерських і булочних виробів та основні принципи їх виробництва Сировина. Характеристика, властивості та роль у формуванні якості Наукові основи тістоутворення Технології виробів із дріжджового тіста Технології випічних напівфабрикатів, їх використання Технології оздоблювальних напівфабрикатів, їх використання Технології виготовлення виробів. Особливості їх оздоблення Технологія кондитерських і хлібобулочних виробів спеціального призначення Національні борошняні кондитерські вироби Особливості розрахунку рецептур борошняних кондитерських виробів Контроль та управляння якістю кондитерських виробів Санітарні вимоги до виробництва
УДК
664.68(075.8)
Кл.слова (ненормированные): кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- булочні вироби -- булочные изделия -- борошно -- мука -- крохмаль -- крахмал -- цукор -- сахар -- дріжджі -- дрожжи -- молоко -- яйця -- яйца -- насіння та горіхи -- семена и орехи -- харчові добавки -- пищевые добавки -- тістоутворення -- тестообразование -- напівфабрикати -- полуфабрикаты -- Доп. точки доступа: Самохвалова, Ольга Володимирівна Кучерук, Зіновія Іванівна Олійник, Світлана Георгіївна Артамонова, М. В. Гревцева, Н. В. Шидакова-Каменюка, О. Г. Кравченко, О. І. Касабова, К. Р. Степанькова, Г. В. Самохвалова, Ольга Володимирівна\за ред.\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Учебная литература: 33 / 33.05 / 181 / Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів. Технологія цукрового виробництва / 5 / ДОП
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
#
Факультет
Спеціальність
Дисципліна
Семестр
1
33
Харчові технології (181)
Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів. Технологія цукрового виробництва