Фізіологічні аспекти оцінки якості продуктів [Електронний ресурс] : навч. посібник / кол. авт. Л. Ф. Павлоцька, Н. В. Дуденко, В. В. Євлаш та ін. ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б в.], 2017. - 317 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4125 (Репозітарій). - Бібліогр.: с. 317. - Б. ц.
Содержание: > Будова та функції травної системи Білки та їх значення у харчуванні людини Вуглеводи та їх значення у харчуванні людини Ліпіди та їх значення у харчуванні людини Мінеральні речовини та їх значення у харчуванні людини Вітаміни та їх значення у харчуванні людини Енергетичний обмін Способи та методи виявлення фальсифікації окремих груп продуктів Доп. точки доступа: Павлоцька, Лариса Федірівна Дуденко, Ніна Василівна Євлаш, Вікторія Владленівна Скуріхіна, Людмила Андроніківна Горбань, Віктор Григорович Цибань, Лілія Степанівна Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі