Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст


Фізіологічні аспекти оцінки якості продуктів [Електронний ресурс] : навч. посібник / кол. авт. Л. Ф. Павлоцька, Н. В. Дуденко, В. В. Євлаш та ін. ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б в.], . - 317 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4125 (Репозітарій). - Бібліогр.: с. 317. - Б. ц.

Содержание:
Будова та функції травної системи
Білки та їх значення у харчуванні людини
Вуглеводи та їх значення у харчуванні людини
Ліпіди та їх значення у харчуванні людини
Мінеральні речовини та їх значення у харчуванні людини
Вітаміни та їх значення у харчуванні людини
Енергетичний обмін
Способи та методи виявлення фальсифікації окремих груп продуктів
Доп. точки доступа: