2024 |
1 | > Удосконалення технології напівфабрикатів м'ясних реструктурованих заморожених [Текст] / М. О. Янчева, Т. С. Желєва, А. Т. Інжиянц, О. Б. Дроменко> // Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ДБТУ, 2024. - Вип. 1 (35). - С. 85-96 | |
---|
2023 |
2 | > Development of a method and apparatus for obtaining a multifunctional purpose film from intestinal raw materials [Text] / V. Onishchenko, M. Yancheva, N. Grynchenko, O. Dromenko, A. Pak, S. Inzhyyants, O. Onyshchenko> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2023. - Vol. 11 (123). - P. 6-15 | |
---|
3 | >Пат. 153061 Україна, МПК A23B4/06, A23L13/60, A23L13/40, A23L29/00. Спосіб виробництва напівфабрикату м’ясного реструктурованого замороження [Текст] / М. О. Янчева, О. Б. Дроменко, В. А. Большакова, В. М. Онищенко, А. Т. Інжиянц, С. Т. Інжиянц, Т. С. Желєва ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202203668 ; Заявл. 03.10.2022 ; Опубл. 18.05.2023, Бюл. № 20. - 2 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
4 | > Devising a technique and designing an apparatus for obtaining a multifunctional purpose film from intestinal raw materials [Electronic resource] / A. Pak, V. Onishchenko, M. Yancheva, N. Grynchenko, O. Dromenko, A. Pak, S. Inzhyyants> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2023. - Vol. 3, Issue 11(123). - P. 6-15. - DOI 10.15587/1729-4061.2023.279008. - | Повний текстПовний текст |
---|
5 | >Пат. 153061 Україна, МПК A23B 4/06, A23L 13/60, A23L 13/40, A23L 29/00. Спосіб виробництва напівфабрикату м'ясного реструктурованого замороженого [Текст] / М. О. Янчева, О. Б. Дроменко, В. А. Большакова, В. М. Онищенко, А. Т. Інжиянц, С. Т. Інжиянц, Т. С. Желєва. - № u202203668 ; Заявл. 03.10.2022 ; Опубл. 17.05.2023, Бюл. № 20. - Б. ц. | Повний текст |
---|
2022 |
6 | >Пат. 152033 Україна, МПК A23B 4/06, A23L 3/36. Спосіб одержання суміші кріостабілізуючої для виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів [Текст] / Т. С. Желєва, В. А. Большакова, О. Б. Дроменко, В. М. Онищенко, М. О. Янчева, Н. В. Камсуліна, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, Т. В. Черемська, С. Б. Омельченко ; власник Держ. біотехнол. ун-т. - № u 2021 06957 ; Заявл. 06.12.2021 ; Опубл. 19.10.2022, Бюл. № 42. - 4 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
7 | >Пат. 152033 Україна, МПК A23B4/06, A23L3/36. Спосіб отримання суміші кріостабілізуючої для виробництва заморожених м’ясних посічених напівфабрикатів [Текст] / Т. С. Желєва, В. А. Большакова, О. Б. Дроменко, В. М. Онищенко, М. О. Янчева, Н. В. Камсуліна, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, Т. В. Черемська, С. Б. Омельченко ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202106957 ; Заявл. 06.12.2021 ; Опубл. 19.10.2022. - 2 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
8 | > Дроменко, Олена Борисівна. Розробка технології м’ясопродуктів з використанням структуроутворювачів тваринного походження [Текст] / О. Б. Дроменко, І. Г. Жилін> // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, м. Харків, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 60 | |
---|
9 | >Пат. 152032 Україна, МПК A23B4/06. Спосіб отримання суміші кріостабілізуючої для виробництва заморожених м’ясних посічених напівфабрикатів [Текст] / Т. С. Желєва, В. А. Большакова, О. Б. Дроменко, В. М. Онищенко, М. О. Янчева, Н. В. Камсуліна, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, Т. В. Черемська, С. Б. Омельченко ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202106955 ; Заявл. 06.12.2021 ; Опубл. 19.10.2022. - 4 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
10 | > Інноваційні технології м’ясних продуктів [Текст] : навч. посібник / М. О. Янчева, Н. Г. Гринченко, О. Б. Дроменко, Т. С. Желєва. - Харків : ДБТУ, 2022. - 120 с. - Б. ц. | |
---|
11 | > Технологія галузі [Текст] : збірник тест. завдань для самост. підгот. та перевірки знань студентів з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Технології харчових продуктів тваринного походження СВО бакалавр / уклад.: В. А. Большакова, О. Б. Дроменко. - Харків : ДБТУ, 2022. - 64 с. - Б. ц. | |
---|
12 | > Дроменко, Олена Борисівна. Застосування методів математичного моделювання при проектуванні рецептур багатокомпонентних м’ясних напівфабрикатів з оптимізованим амінокислотним складом [Текст] / О. Б. Дроменко, Д. В. Зутікова> // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, м. Харків, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 59 | |
---|
2021 |
13 | > Research Into the Thermophysical Characteristics of Muscle and Adipose Tissues in the Freezing-Thawing Process [Electronic resource] / Olena Dromenko, V. A. Potapov, M. Yancheva, V. Onishchenko, V. Bolshakova, A. Inzhyyants> // Journal of Food Science and Technology-Ukraine. - 2021. - Vol. 15, Issue 3. - С. 40-51. - DOI 10.15673/fst.v15i3.2120. - | Повний текстПовний текст |
---|
14 | >Пат. 148189 Україна, МПК A22C13/00, A22C17/14. Спосіб виробництва склеєних ковбасних оболонок із свинячих черев [Текст] / В. М. Михайлов, В. М. Онищенко, М. О. Янчева, В. А. Большакова, О. Б. Дроменко, С. Т. Інжиянц, А. О. Пак ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u202101371 ; Заявл. 18.03.2021 ; Опубл. 14.07.2021, Бюл. № 28. - 6 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
15 | > Researching of thermophysical characteristics of muscle and fatty tissue in the process of freezing-defrosting [Text] / O. Dromenko, V. Potapov, M. Yancheva, V. Bolshakova, V. Onyshchenko, A. Inzhiyants> // Food Science and Technology. - 2021 | |
---|
16 | > Богодиця, О. О. Дослідження теплофізичних характеристик м’язової та жирової тканин свинини під час заморожування–розморожування [Текст] / О. О. Богодиця, В. С. Калініна ; наук. керівник О. Б. Дроменко> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти, м. Харків, 8 квіт. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 44 | |
---|
17 | > Valued coefficient of thermoviddachi rotor-fluid vehicle with a huge fluid element [Text] / A. Zahorulko, O. Zahorulko, O. Cherevko, O. Dromenko, О. Solomon, N. Bondarenko, Nozdrina> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2021. - Vol. 6, № 11 (113). - С. 15-24 | |
---|
18 | > Загальні технології харчової промисловості [Текст] : навч. посібник у 2 ч. Ч. 2 / Ф. В. Перцевой, В. І. Ладика, П. П. Пивоваров, О. О. Гринченко, Н. В. Камсуліна, О. Б. Дроменко, О. Ю. Мельник, О. В. Котляр, Т. І. Маренкова, С. Б. Омельченко, С. П. Боковець, А. М. Діхтярь. - Харків : Діса плюс, 2021. - 204 c. - Б. ц. | |
---|
19 | > Trends for the development of the technologies for semi-finished restructured meat products [Text] / M. Yancheva, О. Б. Дроменко, V. Bolshakova, V. Onishchenko, A. Inzhiyants> // Theory and practice of science: key aspects : Proceedings of the 2nd International Scientific and Practical Conference, Rome, 7-8.04.2021. - Rome : Scientific Publishing Center «lnterConf», 2021. - № 49, April. - С. 595-601 | |
---|
20 | > Development of an innovative idea for a new product – semi-finished restructured frozen meat products [Text] / O. Dromenko, M. Yancheva, V. Bolshakova, V. Onishchenko, A. T. Inzhiyants> // Strategy of Quality in Industry and Education : Proceedings of the XVІ International Conference, June 2-5, 2021. - Dnipro-Varna : National Metallurgical Academy of Ukraine, Technical University, 2021. - P. 61-65 | |
---|
21 | > Большакова, Вікторія Анатоліївна. Обґрунтування маринування під час виготовлення виробів із сушеного м’яса [Текст] / В. А. Большакова, О. Б. Дроменко, В. М. Онищенко> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 47-48 | |
---|
22 | > Determination of the heat transfer coefficient of a rotary film evaporator with a heating film-forming element [Electronic resource] / A. Zahorulko, A. Zagorulko, O. Cherevko, O. Dromenko, A. Solomon, R. Yakobchuk, O. Bondarenko, N. Nozdrina> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2021. - Vol. 6, Issue 8(114). - С. 41-47. - DOI 10.15587/1729-4061.2021.247283. - | Повний текстПовний текст |
---|
23 | > Загальні технології харчової промисловості [Текст] : навч. посібник у 2 ч. Ч. 1 / Ф. В. Перцевой, В. І. Ладика, П. П. Пивоваров, О. О. Гринченко, Н. В. Камсуліна, О. Б. Дроменко, О. Ю. Мельник, О. В. Котляр, А. М. Діхтярь, С. Б. Омельченко, С. С. Андрєєва. - Харків : Діса плюс, 2021. - 292 c. - Б. ц. | |
---|
24 | >Пат. 148189 Україна, МПК A22C13/00, A22C17/14. Спосіб виробництва склеєних ковбасних оболонок зі свинячих черев [Текст] / В. М. Михайлов, В. М. Онищенко, А. О. Пак, М. О. Янчева, В. А. Большакова, О. Б. Дроменко, С. Т. Інжиянц ; власник Харків держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u202101371 ; Заявл. 18.03.2021 ; Опубл. 14.07.2021, Бюл. № 29. - 5 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
25 | > Bogaditsa, O. O. Influence of morphological structure of pork on thermophysical characteristics in the process of freezing-defrost [Text] / O. O. Bogaditsa, наук. керівник O. Dromenko> // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. м. Львів, ЛДУФК ім. Івана Боберського. - 2021. - С. 75-79 | |
---|
26 | >Пат. 148188 Україна, МПК A22C13/00, A22C17/14. Спосіб виробництва склеєних ковбасних оболонок із свинячих черев [Текст] / В. М. Онищенко, М. О. Янчева, В. А. Большакова, О. Б. Дроменко, С. Т. Інжиянц, А. О. Пак ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u202101370 ; Заявл. 18.03.2021 ; Опубл. 14.07.2021, Бюл. № 28. - 2 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
27 | > Комплексні дослідження показників якості й розробка технології реструктурованих м’ясних напівфабрикатів з яловичини [Текст] / А. Т. Інжиянц, О. Б. Дроменко, М. О. Янчева, В. А. Большакова. - Б. ц. | |
---|
28 | >Пат. 148187 Україна, МПК A22C13/00, A22C17/14. Спосіб виробництва склеєних ковбасних оболонок зі свинячих черев [Текст] / В. М. Онищенко, А. О. Пак, М. О. Янчева, В. А. Большакова, О. Б. Дроменко, С. Т. Інжиянц ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u202101369 ; Заявл. 18.03.2021 ; Опубл. 14.07.2021, Бюл. № 29. - 3 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
29 | >Пат. 148187 Україна, МПК A22C13/00, A22C17/14. Спосіб виробництва склеєних ковбасних оболонок із свинячих черев [Текст] / В. М. Онищенко, М. О. Янчева, В. А. Большакова, О. Б. Дроменко, С. Т. Інжиянц, А. О. Пак ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u202101369 ; Заявл. 18.03.2021 ; Опубл. 14.07.2021, Бюл. № 28. - 4 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
30 | >Пат. 148188 Україна, МПК A22C13/00, A22C17/14. Спосіб виробництва склеєних ковбасних оболонок зі свинячих черев [Текст] / В. М. Онищенко, А. О. Пак, М. О. Янчева, В. А. Большакова, О. Б. Дроменко, С. Т. Інжиянц ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u202101370 ; Заявл. 18.03.2021 ; Опубл. 14.07.2021, Бюл. № 29. - 4 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
2020 |
31 | > Probation of the improved uninterrupted pasteurization set “tube in tube” [Text] / A. Zahorulko, O. Zahorulko, M. Yancheva, O. Dromenko, M. Sashnova> // EUREKA: Life Sciences. - 2020. - № 4. - P. 20-26 | |
---|
32 | > Харчові технології [Текст] : навч. посібник у 2 ч. . Ч. 2 / Ф. В. Перцевой, Н. В. Камсуліна, О. Б. Дроменко, А. М. Діхтярь, О. В. Котляр, С. Б. Омельченко. - Харків-Суми : ХДУХТ, 2020. - 208 с. - Б. ц. | |
---|
33 | > Євченко, Ю. І. Дослідження впливу білкової складової на функціонально-технологічні властивості багатокомпонентних розсольних сумішей [Текст] / Ю. І. Євченко, наук. керівник О. Б. Дроменко> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 55 | |
---|
34 | > Обґрунтування доцільності розробки функціональних м’ясних виробів з використанням псиліуму (Plantago psyllium L.) [Текст] / О. Б. Дроменко, В. А. Большакова, В. М. Онищенко, М. О. Янчева> // Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Мелітополь, ТДАТУ ім. Дмитра Моторного, 24 листоп. 2020 р. - 2020 | |
---|
35 | > Пузик, Д. С. Використання збагаченої білково-жирової емульсії в технологіях м’ясних фаршевих виробів [Текст] / Д. С. Пузик, О. Б. Дроменко> // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Львів, 26-27 листоп., 2020 р. - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2020 | |
---|
36 | > Дроменко, Олена Борисівна. Упровадження сервісів дистанційного навчання у навчальний процес кафедри технології м’яса [Текст] / О. Б. Дроменко, М. О. Янчева, В. А. Большакова> // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 47-48 | |
---|
37 | > Дроменко, Олена Борисівна. Визначення вологозв’язувальної здатністі фаршів з додатково введеними білково-жировими емульсіями [Текст] / О. Б. Дроменко, М. О. Янчева> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 21-22 | |
---|
38 | > Большакова, Вікторія Анатоліївна. Обґрунтування способів і режимів теплової обробки нагетсів [Текст] / В. А. Большакова, В. М. Онищенко, О. Б. Дроменко> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 65-66 | |
---|
39 | > Інжиянц, А. Т. Теоретичні передумови розробки солильних сумішей [Текст] / А. Т. Інжиянц, наук. керівник : М. О. Янчева, О. Б. Дроменко> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 57 | |
---|
40 | > Пузик, Д. С. Розробка технології білково-вуглеводно-жирової емульсії [Текст] / Д. С. Пузик, В. І. Сапсай ; наук. керівник О. Б. Дроменко> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 64 | |
---|
41 | > Improvement of the continuous "pipe in pipe" pasteurization unit [Electronic resource] / A. Zahorulko, A. Zagorulko, M. Yancheva, O. Dromenko, M. Sashnova, K. Petrova, L. Polozhyshnikova, N. Budnyk> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2020. - Vol. 4, Issue 11-106. - С. 70-75. - DOI 10.15587/1729-4061.2020.208990. - | Повний текстПовний текст |
---|
2019 |
42 | > Янчева, Марина Олександрівна. Особливості визначення теплофізичних показників м’ясних систем під час заморожування-розморожування [Текст] / М. О. Янчева, В. О. Потапов, О. Б. Дроменко> // Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : тези VI Всеукр. наук.-практ. конф., 6-7 черв. 2019 р. - Харків : ХДУХТ, 2019. - С. 69-70 | Повний текст |
---|
43 | > Якість, безпечність і конкурентоспроможність напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених з використанням композицій кріостабілізуючої дії [Текст] : монографія. Ч. 3 / М. О. Янчева, О. О. Гринченко, В. А. Гросул, О. Б. Дроменко, Т. С. Желєва. - Харків : ХДУХТ, 2019. - 113 с. - Б. ц. | |
---|
44 | > Проектування підприємств з основами САПР. Проектування та реконструкція підприємств галузі [Електронний ресурс] : Метод. вказівки до проведення практ. занять та самост. роботи для студ. спец. 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів тваринного походження» денної та заочної форм навчання освітнього ступеня бакалавр. Розділ 1. Технологічні розрахунки консервних цехів / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: Л. А. Скуріхіна, О. Б. Дроменко. - Харків : [б .в.], 2019. - 23 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5021 (Репозітарій). - Бібліогр.: с. 22-23. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
45 | > Харчові технології [Текст] : навч. посібник у 2 ч. Ч. 2 / Ф. В. Перцевой, Н. В. Камсуліна, О. Б. Дроменко, А. М. Діхтярь, О. В. Котляр, Т. І. Маренкова. - Харків : ХДУХТ, 2019. - 200 с. - Б. ц. | |
---|
46 | > Харчові технології [Текст] : навч. посібник у 2 ч. Ч. 1 / Ф. В. Перцевой, Н. В. Камсуліна, О. Б. Дроменко, А. М. Діхтярь, О. В. Котляр, Т. І. Маренкова. - Харків-Суми : ХДУХТ, 2019. - 288 с. - Б. ц. | |
---|
47 | > Вовчек, М. С. Функціонально-технологічні показники м’ясних систем із використанням кріостабілізаторів [Текст] / М. С. Вовчек, наук. керівник О. Б. Дроменко> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 1. - С. 76 | |
---|
48 | > Удосконалення технологічного процесу виробництва посічених напівфабрикатів із м’яса птиці (нагетсів) [Текст] / В. А. Большакова, О. Б. Дроменко, В. М. Онищенко, М. О. Янчева> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Вип. 2 (30). - С. 47-59 | |
---|
2018 |
49 | > Удосконалення рецептурного складу посічених напівфабрикатів із м’яса птиці (нагетсів) [Текст] / В. А. Большакова, О. Б. Дроменко, В. М. Онищенко, М. О. Янчева> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Вип. 2 (28). - С. 56-67 | Повний текст |
---|
50 | > Технологія зберігання, консервування та перероблення м’яса [Текст] : навч. посібник у схемах і таблицях. Ч. 2. Технологія виробництва м’ясних продуктів / М. О. Янчева, В. А. Большакова, О. Б. Дроменко, В. М. Онищенко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2018. - 104 с. - Б. ц. | |
---|
51 | > Технологічні основи виробництва напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених з використанням композицій кріостабілізуючої дії [Текст] : монографія / О. О. Гринченко, М. О. Янчева, О. Б. Дроменко, Т. С. Желєва, М. І. Погожих. - Харків : ХДУХТ, 2018. - 99 с. - Б. ц. | |
---|
52 | > Development of a physical-mathematical model for the process of crystallization of meat systems [Electronic resource] / M. Yancheva, O. Dromenko, V. Potapov, O. Grinchenko, T. Zhelieva> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2018. - Vol. 1, Issue 11-91. - P. 50-55. - DOI 10.15587/1729-4061.2018.120793. - | Повний текстПовний текстПовний текст |
---|
53 | > Лабораторний практикум із дисципліни "Харчові технології" [Текст] : навч. посібник / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: Ф. В. Перцевой [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2018. - 170 с. - Б. ц. | |
---|
54 | > Теоретичне та експериментальне обґрунтування використання композицій кріостабілізуючої дії в технології напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених [Текст] : монографія / М. О. Янчева, О. О. Гринченко, В. О. Потапов, О. Б. Дроменко, Т. С. Желєва. - Харків : ХДУХТ, 2018. - 116 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
55 | > Study of influence of freezing-defrosting on thermophysical properties of meat systems [Text] / M. Yancheva, O. Dromenko, V. Potapov, O. Grinchenko, T. Zhelieva> // EUREKA: Life Sciences. - 2018. - Issue 1. - P. 32-38 | Повний текст |
---|
2017 |
56 | > Обґрунтування складу емульсійних систем для використання в технологіях м’ясних заморожених напівфабрикатів [Текст] / О. Б. Дроменко, М. О. Янчева, О. О. Гринченко, В. М. Онищенко, В. А. Большакова> // Scientific Letters of Academic Society of Michal Baludansky. - Kosice, 2017. - Vol. 5, No. 4. - P. 30-33 | |
---|
57 | > Ізвєков, Є. М. Розробка білково-жирової емульсії збагаченої йодом [Текст] / Є. М. Ізвєков, О. Б. Дроменко> // Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С. З. Ґжицького : матеріали Міжнар. конф., 11-12 трав. 2017 р. - Львів : ЛНУВМБ ім. С. З. Ґжицького, 2017. - С. 26-27 | |
---|
58 | > Дроменко, Олена Борисівна. Емульсійні системи для м’ясних посічених напівфабрикатів [Текст] / О. Б. Дроменко, М. О. Янчева, Д. О. Муранець> // Нові технології і обладнання харчових виробництв : матеріали Всеукр. наук.-практ. семінару, 6 квіт. 2017 р. - Полтава : ПУЕТ, 2017. - С. 8-9 | |
---|
59 | > Дроменко, Олена Борисівна. Дослідження стабільності емульсійних систем під впливом низькотемпературної обробки [Текст] / О. Б. Дроменко, М. О. Янчева, Д. О. Муранець> // Стратегия качества в промышленности и образовании : материалы ХІІІ Междунар. конф., 5-8 июня 2017 г. - Варна : Техн. ун-т, 2017. - С. 4-87 | |
---|
60 | > Удосконалення рецептурного складу комплексних сумішей для соління [Текст] / О. Б. Дроменко, Н. В. Камсуліна, М. О. Сьома, М. С. Талащенко> // Стратегия качества в промышленности и образовании : материалы ХІІІ Междунар. конф., 5-8 июня 2017 г. - Варна : Техн. ун-т, 2017. - С. 81-83 | |
---|
61 | > Скуріхіна, Л. А. Організація підготовки студентів до фахових олімпіад [Текст] / Л. А. Скуріхіна, Н. В. Камсуліна, О. Б. Дроменко> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплементація нових стандартів освіти : тези доп. XIV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 102-103 | |
---|
62 | > Дроменко, Олена Борисівна. Методичне забезпечення позааудиторної самостійної роботи студентів кафедри технології м’яса [Текст] / О. Б. Дроменко, М. О. Янчева, В. М. Онищенко> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплементація нових стандартів освіти : тези доп. ХІV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 41-42 | |
---|
63 | > Талащенко, М. С. Удосконалення технології м’ясних заморожених напівфабрикатів [Текст] / М. С. Талащенко, наук. керівник О. Б. Дроменко> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 123-124 | |
---|
64 | > Муранець, Д. О. Передумови розробки нової емульсійної системи на основі тваринного білка [Текст] / Д. О. Муранець, наук. керівник О. Б. Дроменко> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 116-117 | |
---|
65 | > Большакова, Вікторія Анатоліївна. Дослідження стабільності емульсій на основі комплексних стабілізаторів [Текст] / В. А. Большакова, О. Б. Дроменко> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 59-61 | |
---|
66 | > Технології зберігання, консервування та переробки м’яса [Текст] : навч. посібник. Ч. 1. Первинна обробка худоби (у схемах і таблицях) / М. О. Янчева, О. Б. Дроменко, В. А. Большакова, В. М. Онищенко. - Харків : ХДУХТ, 2017. - 114 с. - Б. ц. | |
---|
67 | > Дослідження кількісних і якісних показників у технології субпродуктових смажених ковбас [Текст] / В. М. Онищенко, Г. А. Селютіна, О. Б. Дроменко, О. В. Онищенко> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Вип. 2 (26). - С. 263-270 | Повний текст |
---|
68 | > Вивчення технологічних властивостей розсольних сумішей фірми Nesse [Текст] / Н. В. Камсуліна, О. Б. Дроменко, М. О. Сьома, М. С. Талащенко> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Вип. 1 (25). - С. 50-59 | Повний текст |
---|
69 | > Янчева, Марина Олександрівна. Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м’яса та м’ясопродуктів (у рисунках та таблицях) [Текст] : навч. посібник / М. О. Янчева, О. Б. Дроменко, Н. Г. Гринченко. - Харків : ХДУХТ, 2017. - 115 с. - Б. ц. | |
---|
70 | > Ізвєков, Є. М. Удосконалення методики визначення вологозв’язуючої здатності м’яса [Текст] / Є. М. Ізвєков, наук. керівник О. Б. Дроменко> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 102-103 | |
---|
71 | > Дроменко, Олена Борисівна. Білково-жирові емульсії як перспективний об’єкт для збагачення йодом [Текст] / О. Б. Дроменко, В. А. Большакова> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 71-72 | |
---|
72 | > Самсонов, О. О. Аналіз шляхів розширення асортименту м’ясних консервів [Текст] / О. О. Самсонов, наук. керівник О. Б. Дроменко> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 121-122 | |
---|
2016 |
73 | > Дослідження стану вологи м’ясних модельних систем з використанням композицій кріостабілізуючої дії [Текст] / М. О. Янчева, М. І. Погожих, О. Б. Дроменко, Т. С. Желєва> // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : матеріали П'ятої Міжнар. наук.-техн. конф., 7-8 листоп. 2016 р. - Київ : НУХТ, 2016. - С. 89-90 | Повний текст |
---|
2015 |
74 | > Лабораторний практикум із дисципліни "Харчові технології" [Текст] : навч. посібник / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: Ф. В. Перцевой [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 170 с. - Б. ц. | |
---|
2014 |
75 | > Influence of emulsion systems of cryoprotective action on thermophysical properties of meat systems [Electronic resource] / M. Yancheva, O. Dromenko, V. A. Potapov, O. Grinchenko> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2014. - Vol. 3, Issue 10. - С. 34-39. - DOI 10.15587/1729-4061.2014.24867. - | Повний текстПовний текст |
---|
2010 |
76 | >Пат. 51845 Україна, МПК A23J1/00. Спосіб одержання поліфункціонального препарату колагену [Текст] / Л. М. Крайнюк, М. О. Янчева, О. Б. Дроменко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u200912332 ; Заявл. 30.11.2009 ; Опубл. 10.08.2010, Бюл. № 15. - 2 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
2008 |
77 | > Янчева, Марина Олександрівна. Стан та перспективи створення упаковки для м'яса та м'ясопродуктів [Текст] / М. О. Янчева, О. Б. Дроменко> // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 70-річчю з дня народж. д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2008 р., у 2 ч. - 2008. - Ч. 1. - С. 242-243 | |
---|
2003 |
78 | > Крайнюк, Л. М. Дослідження функціонально-технологічних властивостей емульсійних систем на основі поліфункціонального препарату колагену (ППК) [Текст] / Л. М. Крайнюк, О. Б. Дроменко, М. Б. Колеснікова> // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2003. - С. 28-36 | |
---|
|
79 | > Dromenko, O. Influence of morphological structure of pork on thermophysical characteristics in the process of freezing-defrost [Text] / O. Dromenko, M. Yancheva, O. Bogaditsa> // Technical science: key aspects: the analysis of trends and devepment prospects : Proceedings of the International Scientific and Practical Conference, Prague, July 2–3, 2021. - Prague : Baltija Publishing. - С. 75-79 | |
---|
|
80 | > Якісні та кількісні характеристики смажених ковбас у склеєних кишкових оболонках [Текст] / В. М. Онищенко, В. А. Большакова, О. Б. Дроменко, С. Т. Інжиянц, Л. Ю. Шубіна> // Праці Тавр. держ. агротехнол. ун-ту ім. Дмитра Моторного. - Мелітополь : ТДАТУ. - Вип. 20, Т. 1. - С. 159-169 | |
---|