Харчові технології. Практикум [Електронний ресурс] : навч. посібник. Вид. друге, перероб. і доп. / О. В. Самохвалова [та ін.] ; Держ. біотехнол. ун-т. - 2-ге вид., перероб. и допов. - Харків : ДБТУ, 2023. - 417 с. : рис., табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33605 (Репозиторій). - Бібліогр.: с. 408-415. - Б. ц.
Содержание: > Технології бродильних виробництв Технології жирів та жирозамінників Технології цукрового виробництва Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів Технологія консервів, плодів та овочів Технологія молока та молочних продуктів Технологія зберігання та переробки зерна Технологія м’яса, м’ясопродуктів та риби Кл.слова (ненормированные): харчові технології -- пищевые технологии -- виробництво харчових продуктів -- производство пищевых продуктов -- Доп. точки доступа: Самохвалова, Ольга Володимирівна Артамонова, Майя Володимирівна Степанькова, Галина В'ячеславівна Касабова, Катерина Рубенівна Держ. біотехнол. ун-т