Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст


Харчові технології. Практикум [Електронний ресурс] : навч. посібник. Вид. друге, перероб. і доп. / О. В. Самохвалова [та ін.] ; Держ. біотехнол. ун-т. - 2-ге вид., перероб. и допов. - Харків : ДБТУ, . - 417 с. : рис., табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33605 (Репозиторій). - Бібліогр.: с. 408-415. - Б. ц.

Содержание:
Технології бродильних виробництв
Технології жирів та жирозамінників
Технології цукрового виробництва
Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
Технологія консервів, плодів та овочів
Технологія молока та молочних продуктів
Технологія зберігання та переробки зерна
Технологія м’яса, м’ясопродуктів та риби
Кл.слова (ненормированные): харчові технології -- пищевые технологии -- виробництво харчових продуктів -- производство пищевых продуктов --
Доп. точки доступа: