Toggle navigation
WEB-портфоліо науковців ДБТУ
Головна
Пошук за ПІБ
Пошук за підрозділом
Колекції наукових робіт
Публікації в Scopus, WoS
Покажчик наукових робіт ДБТУ
Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст
Загальні відомості
Примірники
Навчальний процес
Файли
>
Головко, Микола Павлович
.
Дослідження структурно-механічних властивостей м’ясних фаршів, виготовлених з використанням композиції мінерально-білково-жирової
[Текст] / М. П. Головко, М. Л. Серік //
Вісник Сумського нац. аграр. ун-ту. Серія: Тваринництво
. - Суми : СНАУ,
2006
. -
Вип. 10 (11)
. - С.
32-36
.
Доп. точки доступа:
Серік, Максим Леонідович
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
#
Факультет
Спеціальність
Дисципліна
Семестр
#
Тип
Назва
Посилання