Визначення фізичних властивостей олійних та ефірноолійних культур [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. роботи з дисципліни ”Технологія зберігання і переробки зерна” для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2020. - 16 с.
УДК
579.67.013(072)
633.85(072)
633.81(072)
Кл.слова (ненормированные): фізичні властивості -- физические свойства -- олійні культури -- масличные культуры -- ефірноолійні культури -- эфирномасличные культуры -- показники якості -- показатели качества -- якість зерна -- качество зерна -- визначення вологості -- определение влажности -- вологість зерна -- влажность зерна -- визначення маси -- определение массы -- маса зерна -- масса зерна -- визначення домішок -- определение примесей -- зернова домішка -- зерновая примесь -- смітна домішка -- сорная примесь -- Доп. точки доступа: Шаніна, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\ Гавриш, Тетяна Володимирівна\авт.-уклад.\ Боровікова, Наталія Олексіївна\авт.-уклад.\ Даньшин, Ярослав Вячеславович\авт.-уклад.\ Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Учебная литература: 33 / 33.05 / 181 / Технологія зберігання та переробки зерна / 4 / ДОП 33 / 33.05 / 181 / Технологія зберігання та переробки зерна / 5 / ДОП