Toggle navigation
WEB-портфоліо науковців ДБТУ
Головна
Пошук за ПІБ
Пошук за підрозділом
Колекції наукових робіт
Публікації в Scopus, WoS
Покажчик наукових робіт ДБТУ
Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст
Загальні відомості
Примірники
Навчальний процес
Файли
>
Акмен, Вікторія Олександрівна
.
Формування споживних властивостей дієтичних добавок з гемовим залізом для кондитерських виробів
[Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.15 / В. О. Акмен. -
Харків : ХДУХТ
,
2013
. -
22
с. - Б. ц.
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
#
Факультет
Спеціальність
Дисципліна
Семестр
#
Тип
Назва
Посилання