Сучасні методи дослідження сировини [Електронний ресурс] : конспект лекцій для студентів спец.181 Харчові технології та інженерія, освіт. програма Дієтичне харчування та харчова безпека / С. О. Самойленко, С. М. Губський ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б в.], 2018. - 72 с. : іл., табл. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4114 (Репозітарій). - Бібліогр.: с. 72. - Б. ц.
Содержание: > Загальна характеристика методів дослідження харчових продуктів Хімічні тестові методи аналізу Оптичні експрес-методи дослідження Абсорбційні спектроскопічні методи дослідження Потенціометричний метод аналізу Кондуктометричний та кулонометричний методи аналізу Хроматографічні методи дослідження Дослідження реологічних властивостей харчових продуктів Доп. точки доступа: Губський, Сергій Михайлович Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі