Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст


.
Сучасні методи дослідження сировини [Електронний ресурс] : конспект лекцій для студентів спец.181 Харчові технології та інженерія, освіт. програма Дієтичне харчування та харчова безпека / С. О. Самойленко, С. М. Губський ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б в.], . - 72 с. : іл., табл. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4114 (Репозітарій). - Бібліогр.: с. 72. - Б. ц.

Содержание:
Загальна характеристика методів дослідження харчових продуктів
Хімічні тестові методи аналізу
Оптичні експрес-методи дослідження
Абсорбційні спектроскопічні методи дослідження
Потенціометричний метод аналізу
Кондуктометричний та кулонометричний методи аналізу
Хроматографічні методи дослідження
Дослідження реологічних властивостей харчових продуктів
Доп. точки доступа: