Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв. Будова і принцип дії апаратів для плавлення сирної маси [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. заняття для студентів стаціонару та заоч. форми навчання / ХНТУСГ ; авт.-уклад. П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2018. - 11 с. : мал. - Бібліогр.: с. 11. - 15.00 грн.
УДК
637.024:637.3](072)
Кл.слова (ненормированные): плавильні казани -- плавильные котлы -- особливості встановлення -- особенности установки -- швидкозношувані деталі -- быстроизнашивающиеся детали -- привод казана -- привод котла -- налагодження казана -- ремонт котла -- несправності казана -- неисправности котла -- способи усунення -- способы устранения -- Доп. точки доступа: Гурський, Петро Васильович\авт.-уклад.\ Богомолов, Олексій Васильович\авт.-уклад.\ Денисенко, Сергій Анатолійович\авт.-уклад.\ Іващенко, Сергій Григорович\авт.-уклад.\ Токолов, Юрій Іванович\авт.-уклад.\ Шерстюк, Валерій Сергійович\авт.-уклад.\ Знайдюк, Василь Григорович\авт.-уклад.\ Лук'янов, Ігор Михайлович\авт.-уклад.\ Заїка, Володимир Петрович\авт.-уклад.\ ХНТУСГ
Учебная литература: 33 / 33.01 / 33.01.07 33 / 33.01 / 133 / Спецобладнання та обладнання малих ПХВ / 9 33 / 33.01 / 133 / Спецобладнання та обладнання малих ПХВ / 9