Технологія пшеничних зернових пластівців підвищеної біологічної цінності для здорового харчування [Текст] : моногр. / І. М. Фоміна, О. О. Ізмайлова ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ПромАрт, 2019. - 168 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 136-166 (250 назв). - ISBN 978-617-7634-60-6
Содержание: > Теоретичні передумови використання нових способів підвищення біологічної цінності пшеничних зернових пластівців Низькотемпературна обробка зерна пшениці перед пророщуванням як спосіб інтенсифікації її біологічної цінності в харчуванні Застосування молочнокислих бактерій для підвищення біологічної цінності пшеничних зернових пластівців Обґрунтування режимів технологічних стадій під час виробництва пшеничних зернових пластівців підвищеної біологічної цінності Аналіз технології пшеничних зернових пластівців підвищеної біологічної цінності
УДК
664.696.1(02.064)
Кл.слова (ненормированные): переробка зерна -- переработка зерна -- обробка зерна -- обработка зерна -- зернові пластівці -- зерновые хлопья -- пшеничні пластівці -- пшеничные хлопья -- виробництво пластівців -- производство хлопьев -- Доп. точки доступа: Ізмайлова, Олена Олександрівна Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка