>
 
   Gubsky, Sergey. 
 An Approach to the Assessment of the Physical Stability of Mayonnaises [Electronic resource] / S. Gubsky, A. Sachko // Engineering Proceedings. - 
2023. - 
Vol. 56, 
Issue 1. - Ст. 7. - 
DOI 10.3390/ASEC2023-15339.
 Рубрики:  Scopus
 Додаткові точки доступу:  Sachko, A., 
Переход по DOI             
                
                    
                        
                            | # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників | 
                    
                    
                        
                    
                
             
            
            
                
                    
                        
                            | # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр | 
                    
                    
                        
                    
                
             
            
            
                
                
                
                    
                        
                            | # | Тип | Назва | Посилання | 
                    
                    
                          
                        
                            | 1 | url | Електронний ресурс |  |