Визначення фізичних властивостей зернових культур круп’яної галузі [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. роботи з дисципліни ”Технологія зберігання і переробки зерна” для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання 181 Харчові технології / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2020. - 26 с.
УДК
579.67.013(072)
633.1(072)
Кл.слова (ненормированные): фізичні властивості -- физические свойства -- зернові культури -- зерновые культуры -- форма зерна -- маса зерен -- масса зёрен -- плівчастість -- плёнчатость -- натура зерна -- зараженість зерна -- зараженность зерна -- засміченість зерна -- засоренность зерна -- вологість зерна -- влажность зерна -- Доп. точки доступа: Шаніна, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\ Гавриш, Тетяна Володимирівна\авт.-уклад.\ Боровікова, Наталія Олексіївна\авт.-уклад.\ Даньшин, Ярослав Вячеславович\авт.-уклад.\ Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Учебная литература: 33 / 33.05 / 181 / Технологія зберігання та переробки зерна / 4 / ДОП 33 / 33.05 / 181 / Технологія зберігання та переробки зерна / 5 / ДОП 33 / 33.05 / 181 / Технологія зберігання і переробки зерна. Технологія круп`яного виробництва / 7 / ДОП 33 / 33.05 / 181 / Технологія зберігання і переробки зерна. Технологія круп`яного виробництва / 7 / ДОП 33 / 33.05 / 181 / Технологія зберігання і переробки зерна. Технологія круп`яного виробництва / 7 / ДОП
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
#
Факультет
Спеціальність
Дисципліна
Семестр
1
33
Харчові технології (181)
Технологія зберігання та переробки зерна
4
2
33
Харчові технології (181)
Технологія зберігання та переробки зерна
5
3
33
Харчові технології (181)
Технологія зберігання і переробки зерна. Технологія круп`яного виробництва
7
4
33
Харчові технології (181)
Технологія зберігання і переробки зерна. Технологія круп`яного виробництва
7
5
33
Харчові технології (181)
Технологія зберігання і переробки зерна. Технологія круп`яного виробництва