Оздоровчі технології йогурту та оцінка його якості [Електронний ресурс] : метод. вказівки до вибірк. дисципліни для студентів I курсу напряму підгот. 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: Т. М. Рижкова, І. М. Гейда. - Харків : [б. в.], 2023. - 21 с. : рис., табл. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33165 (Репозиторій). - Бібліогр.: с. 20. - Б. ц.
Кл.слова (ненормированные): продукція тваринництва -- продукция животноводства -- технологія виробництва і переробки -- технология производства и переработки -- оздоровчі технології -- оздоровительные технологии -- йогурт -- Доп. точки доступа: Рижкова, Таїсія Миколаївна\авт.-уклад.\ Гейда, Ірина Михайлівна\авт.-уклад.\ Держ. біотехнол. ун-т