Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

637.4(072)
М 54
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції" [Текст] : для студ. стаціонар. й заоч. форми навчання. Модуль ІV. Переробка сировини тваринного походження. Тема 12. Переробка яєць / О. М. Сафонова, О. О. Шакула, О. А. Холодова, Ю. Ю. Ольховська, Н. О. Боровікова, А. Т. Теймурова, А. В. Бородіна ; ХНТУСГ. - Х. : [б. и.], . - 10 с. - 1.00 грн.

УДК
637.4(072)

Кл.слова (ненормированные): яйце -- курячі яйця -- промислова обробка -- показники якості --
Доп. точки доступа:









Учебная литература:
26 / 26.61 / 26.01