Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст


Оздоровчі технології плавлених сирів та методи визначення їх якості [Електронний ресурс] : метод. вказівки до вибірк. дисципліни для студентів I курсу напряму підгот. 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: Т. М. Рижкова, І. М. Гейда. - Харків : [б. в.], . - 27 с. : рис., табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33168 (Репозиторій). - Бібліогр.: с. 25. - Б. ц.

Кл.слова (ненормированные): продукція тваринництва -- продукция животноводства -- оздоровчі технології -- оздоровительные технологии -- сир плавлений -- сыр плавленый -- якість продукції -- качество продукции --
Доп. точки доступа: