Determination of Malt Technological Insdicatord From Different Grain Crops [Текст] : метод. вказівки до виконання лаборатор. роботи з дисципліни "Technology of brewery production" для студентів перш. (бакалавр) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна, О. О. Ізмайлова, К. В. Дугіна. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 12 с. - Текст англ. м.
Перевод заглавия: Визначення технологічного індексу солоду з різних зернових культур
УДК
663.4(072)
Кл.слова (ненормированные): malt insdicatord -- індексу солоду -- индекс солода -- grain crops different -- зернові культури -- зерновые культуры -- beer production -- виробництво пива -- производство пива -- Доп. точки доступа: Шаніна, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\ Ізмайлова, Олена Олександрівна\авт.-уклад.\ Дугіна, Катерина Валентинівна\авт.-уклад.\ Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка