Toggle navigation
WEB-портфоліо науковців ДБТУ
Головна
Пошук за ПІБ
Пошук за підрозділом
Колекції наукових робіт
Публікації в Scopus, WoS
Покажчик наукових робіт ДБТУ
Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст
Загальні відомості
Примірники
Навчальний процес
Файли
>
Серік, Максим Леонідович
.
Удосконалення технології та якості м’ясних емульсійних виробів, збагачених кальцієм
[Електронний ресурс] : монографія / М. Л. Серік, І. В. Шурдук ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. -
Харків : ХДУХТ
,
2018
. -
130
с. - Б. ц.
Доп. точки доступа:
Шурдук, І. В.
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
#
Факультет
Спеціальність
Дисципліна
Семестр
#
Тип
Назва
Посилання