Технологія бродильних виробництв [Текст] : навч.-метод. посіб. до виконання лаб. робіт / О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, Н. О. Боровікова ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, ННІ перероб. і харч. вир-в ; Каф. технологій перероб. і харч. вир-в. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 105 с.
УДК
663(075.8)
Кл.слова (ненормированные): бродильне виробництво -- бродильное производство -- прикладна мікробіологія -- прикладная микробиология -- дріжджі -- дрожжи -- виробництво пива -- производство пива -- виробництво вина -- производство вина -- Доп. точки доступа: Гавриш, Тетяна Володимирівна Боровікова, Наталія Олексіївна Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. ННІ перероб. і харч. вир-в ; Каф. технологій перероб. і харч. вир-в