Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

663(075.8)
Ш 20
.
Технологія бродильних виробництв [Текст] : навч.-метод. посіб. до виконання лаб. робіт / О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, Н. О. Боровікова ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, ННІ перероб. і харч. вир-в ; Каф. технологій перероб. і харч. вир-в. - Харків : ХНТУСГ, . - 105 с.

УДК
663(075.8)

Кл.слова (ненормированные): бродильне виробництво -- бродильное производство -- прикладна мікробіологія -- прикладная микробиология -- дріжджі -- дрожжи -- виробництво пива -- производство пива -- виробництво вина -- производство вина --
Доп. точки доступа:




Учебная литература:
33 / 33.05 / 181 / Технологія бродильних виробництв / 4 / ОСН
33 / 33.05 / 181 / Технологія бродильних виробництв / 5 / ОСН
33 / 33.05 / 181 / Мікробіологія зерна та зернопродуктів / 6 / Осн
33 / 33.05 / 181 / Мікробіологія зерна та зернопродуктів / 6 / Осн