Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

006(073)
С 77
Стандартизація, метрологія, сертифікація та управлінні якістю [Текст] : програма навч. дисципліни для підгот. фахівців ОКР бакалавр напряму 6.051701 Харчові технології та інженерія у ВНЗ ІІ-ІV рівнів акредитації М-ва аграр. політики України / НМЦ аграр. освіти ; уклад.: Л. В. Баль-Прилипко [та ін.]. - Київ : Аграр. освіта, . - 16 с. - Бібліогр.: с. 15-16. - 5.29 грн.

УДК
006(073)

Рубрики:
Україна
Украина

Кл.слова (ненормированные): харчове виробництво -- пищевое производство -- нормативні документи -- нормативные документы -- якість -- качество -- міжнародні стандарти -- международные стандарты -- акредитація -- аккредитация -- конкурентоспроможність -- конкурентоспособность --
Доп. точки доступа:











Учебная литература:
26 / 26.01 / 26.01