Стандартизація, метрологія, сертифікація та управлінні якістю [Текст] : програма навч. дисципліни для підгот. фахівців ОКР бакалавр напряму 6.051701 Харчові технології та інженерія у ВНЗ ІІ-ІV рівнів акредитації М-ва аграр. політики України / НМЦ аграр. освіти ; уклад.: Л. В. Баль-Прилипко [та ін.]. - Київ : Аграр. освіта, 2012. - 16 с. - Бібліогр.: с. 15-16. - 5.29 грн.
УДК
006(073)
Рубрики: Україна Украина
Кл.слова (ненормированные): харчове виробництво -- пищевое производство -- нормативні документи -- нормативные документы -- якість -- качество -- міжнародні стандарти -- международные стандарты -- акредитація -- аккредитация -- конкурентоспроможність -- конкурентоспособность -- Доп. точки доступа: Баль-Прилипко, Л.В.\уклад.\ Слободянюк, Н.М.\уклад.\ Віннов, О.С.\уклад.\ Осокіна, Н.М.\уклад.\ Герасимчук, О.П.\уклад.\ Новак, Л.Л.\уклад.\ Фоміна, Ірина Миколаївна (26.10)\уклад.\ Жемела, Г.П.\уклад.\ Бараболя, О.В.\уклад.\ НМЦ аграр. освіти