Технологія переробки продукції тваринництва [Текст] : навч. посібник / О. В. Богомолов, Ф. В. Перцевий, О. М. Сафонова, Л. М. Тіщенко, О. С. Гринченко, Л. М. Крайнюк, Н. В. Федак, І. М. Фоміна, Н. В. Верешко, Ю. І. Токолов, П. В. Гурський ; за ред.: О. В. Богомолова; Ф. В. Перцевого. - Харків : Вид-во НМЦ заоч. навчання с.-г. вузiв, 2001. - 242 с. - (Пiдpуч. та учбовi посiб.). - Бібліогр.: с. 237-239. - ISBN 5-7763-2137-9 : 29.00 грн.
УДК
636(075)
Кл.слова (ненормированные): виробництво м’ясопродуктів -- технологія молока -- технологія молочних продуктів -- переробка яєць -- Аннотация: Доп. точки доступа: Богомолов, Олексій Васильович (26.01) Перцевий, Федір Всеволодович (26.01) Сафонова, Ольга Миколаївна (26.10) Тіщенко, Леонід Миколайович (26.04) Гринченко, Олександр Степанович (25.04) Крайнюк, Л. М. Федак, Н. В. Фоміна, Ірина Миколаївна (26.10) Верешко, Н. В. Токолов, Юрій Іванович (26.01) Гурський, Петро Васильович (26.01) Богомолов, Олексій Васильович (26.01)\за ред.\ Перцевий, Федір Всеволодович (26.01)\за ред.\