Фізіологія харчування [Електронний ресурс] : підручник / Л. Ф. Павлоцька, Н. В. Дуденко, В. В. Євлаш ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б в.], 2017. - 316 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4127 (Репозітарій). - Бібліогр.: с. 315. - Б. ц.
Содержание: > Роль харчування в забезпеченні процесів життєдіяльності Будова та функції нейрогуморальної системи регуляції Система травлення Будова та функції органів кровообігу Будова та функції системи дихання Будова та функції видільної системи Потреба організму людини в енергії Білки та їх значення у харчуванні людини Ліпіди та їх значення у харчуванні людини Вуглеводи та їх значення у харчуванні людини Вітаміни та їх значення у харчуванні людини Мінералні речовини та їх значення у харчуванні людини Теоретичні основи харчування Шляхи реалізації збалансованого харчування. Особливості харчування різних груп населення Харчування дітей та підлітків Харчування людей похилого віку Харчування людей розумової праці Харчування студентів Харчування людей, що працюють на промислових підприємствах та у сільському господарстві Лікувально-профілактичне харчування Харчування спортсменів та туристів Продукти з функціональними властивостями Роль дієтичного харчування у ліуванні захворювань Базисні дієти. Номерна система дієт Харчвання вагітних жінок і матерів-годувалниць Роль харчування в профілактиці деяких поширених хвороб цивілізації Доп. точки доступа: Дуденко, Н.В. Євлаш, Вікторія Владленівна Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі