>
Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Визначення кількісних характеристик кольору сировини залежно від складу пігментного комплексу за допомогою СФ-методу [Текст] / А. А. Дубініна, Т. В. Щербакова, О. В. Богомолов // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 70-річчю з дня народж. д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2008 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 270-271.
Доп. точки доступа:
Щербакова, Т. В.
Богомолов, Олексій Васильович