Визначення фізичних властивостей зернобобових культур [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. роботи з дисципліни "Технологія зберігання і переробки зерна" для студентів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2020. - 18 с.
УДК
579.67.013(072)
635.65(072)
Кл.слова (ненормированные): фізичні властивості -- физические свойства -- зернобобові культури -- зернобобовые культуры -- боби -- бобы -- горох -- соя -- сочевиця -- чечевица -- нут -- квасоля -- фасоль -- Доп. точки доступа: Шаніна, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\ Гавриш, Тетяна Володимирівна\авт.-уклад.\ Боровікова, Наталія Олексіївна\авт.-уклад.\ Даньшин, Ярослав Вячеславович\авт.-уклад.\ Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Учебная литература: 33 / 33.05 / 181 / Технологія зберігання та переробки зерна / 4 / ДОП 33 / 33.05 / 181 / Технологія зберігання та переробки зерна / 5 / ДОП