Дослідження мікрофлори м'яса та м'ясних продуктів бактеріоскопічним методом [Текст] : метод. вказівки до виконання лаборатор. роботи з дисц. "Технічна мікробіологія" для студентів перш. (бакалавр) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 Харчовї технології / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, Н. О. Боровікова. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 10 с.
УДК
637.5:579.67](072)
Кл.слова (ненормированные): м'яса -- мясо -- м'ясні продукти -- мясные продукты -- мікрофлора м'яса -- микрофлора мяса -- харчова мікробіологія -- пищевая микробиология -- Доп. точки доступа: Шаніна, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\ Гавриш, Тетяна Володимирівна\авт.-уклад.\ Боровікова, Наталія Олексіївна\авт.-уклад.\ Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка