Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

641.5.06(072)
Б 90
Будова і принцип дії обладнання для виготовлення хрусткої картоплі [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. заняття з дисципліни Технологічне обладнання переробних і харчових виробництв, для студентів стаціонару та заоч. форми навчання / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, . - 16 с. - Бібліогр.: с. 16

УДК
641.5.06:[641.526.7:635.21](072)

Кл.слова (ненормированные): картоплечистка -- картофелечистка -- овочерізка -- овощерезка -- сушіння -- сушка -- електрична фритюрниця -- электрическая фритюрница --
Доп. точки доступа:









Учебная литература:
33 / 33.01 / 133 / Технологічне обладнання переробних та харчових виробництв / 7 / Доп
33 / 33.01 / 133 / Технологічне обладнання переробних та харчових виробництв / 8 / Доп