Харчові технології. Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів [Текст] : навч. посібник / О. В. Самохвалова, З. І. Кучерук, С. Г. Олійник, М. В. Артамонова, Н. В. Гревцева, О. Г. Шидакова-Каменюка, Г. В. Степанькова, Н. В. Шматченко, К. Р. Касабова, О. І. Болховітіна, Т. М. Брикова. - Харків : ФОП Бровін О. В., 2019. - 284 с. - Б. ц.
Доп. точки доступа: Самохвалова, О. В. Кучерук, З. І. Олійник, С. Г. Артамонова, Майя Володимирівна Гревцева, Н. В. Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна Степанькова, Галина Вячеславівна Шматченко, Наталя Василівна Касабова, Катерина Рубенівна Болховітіна, Олена Іванівна Брикова, Т. М.