Toggle navigation
WEB-портфоліо науковців ДБТУ
Головна
Пошук за ПІБ
Пошук за підрозділом
Колекції наукових робіт
Публікації в Scopus, WoS
Покажчик наукових робіт ДБТУ
Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст
Загальні відомості
Примірники
Навчальний процес
Файли
>
Pertsevoy, Fedir
.
The technology of cheese structured semi-product with the use of gelatin
[Text] : monograph / F. Pertsevoy, P. Hurskyi, M. Pertsevyi. -
Суми : ТОВ ВТД "Університет. книга"
,
2016
. -
158
с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Hurskyi, Petro
Pertsevyi, M.
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
#
Факультет
Спеціальність
Дисципліна
Семестр
#
Тип
Назва
Посилання