Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664(072)
С 21
Продукція функціонального призначення в галузі [Текст] : метод. вказівки до лаб. занять „Технології одержання функціональних продуктів з рослинної сировини” з дисицпліни за спец. 8.051701 Технологія зберігання і переробки зерна / XНТУСГ ; авт.-уклад.: О. М. Сафонова, О. О. Шакула. - Харків : [б. в.], . - 14 с. - Бібліогр.: с.13 . - 5.00 грн.

УДК
664(072)

Ключові слова: соєве молоко -- соєві аналоги м’яса --
Анотація:
Методичні вказівки розраховані для надання студентам ґрунтових знань про властивості природних функціональних продуктів з рослинної сировини та технологій їх виробництва.
Додаткові точки доступу: