Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. робіт з дисципліни для студентів стаціонар. й заоч. форми навчання. Модуль ІІІ. Переробка олійної, цукровмісної, овочевої та плодово-ягідної сировини. Тема 8. Технологія цукру / ХНТУСГ ; авт.-уклад.: О. М. Сафонова [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2007. - 6 с. - 1.00 грн.
УДК
664.1(072)
Кл.слова (ненормированные): цукор-пісок -- цукор рафінофаний -- промислова обробка -- цукор колотий -- цукор пресований -- сахароза для шампанського -- цукроза -- цукрові буряки -- Доп. точки доступа: Сафонова, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\ Шакула, Олександр Олександрович\авт.-уклад.\ Холодова, О. А.\авт.-уклад.\ Ольховська, Ю. Ю.\авт.-уклад.\ Боровікова, Наталія Олексіївна\авт.-уклад.\ Теймурова, А. Т.\авт.-уклад.\ Бородіна , А.В.\авт.-уклад.\ ХНТУСГ