Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664.1(072)
М 54
Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. робіт з дисципліни для студентів стаціонар. й заоч. форми навчання. Модуль ІІІ. Переробка олійної, цукровмісної, овочевої та плодово-ягідної сировини. Тема 8. Технологія цукру / ХНТУСГ ; авт.-уклад.: О. М. Сафонова [та ін.]. - Харків : [б. в.], . - 6 с. - 1.00 грн.

УДК
664.1(072)

Кл.слова (ненормированные): цукор-пісок -- цукор рафінофаний -- промислова обробка -- цукор колотий -- цукор пресований -- сахароза для шампанського -- цукроза -- цукрові буряки --
Доп. точки доступа:









Учебная литература:
26 / 26.61 / 26.01