Харчова хімія [Електронний ресурс] : лаборатор. практ. : навч. посібник. Ч. 1 / Т. О. Кузнецова, І. М. Гурікова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б в.], 2010. - 150 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4146 (Репозітарій). - Бібліогр.: с. 145-147. - ISBN 978-966-405-153-5 : Б. ц.
Содержание: > Техніка виконання лабораторних робіт Мінеральні речовини Дисперсні системи Високомолекулярні сполуки Харчові кислоти Амінокислоти та білкові речовини Вуглеводи Ліпіди Доп. точки доступа: Гурікова, І. М. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі