Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни „Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції” [Текст] : для студ. стаціонар. й заоч. форми навчання. Модуль II. Переробка зернової сировини та борошна. Тема 4. Технологія хлібобулочних виробів / О. М. Сафонова, О. О. Шакула, О. А. Холодова, Ю. Ю. Ольховська, Н. О. Боровікова, А. Т. Теймурова, А. В. Бородіна ; ХНТУСГ. - Х. : [б. и.], 2007. - 10 с. - 1.00 грн.
УДК
664.66(072)
Кл.слова (ненормированные): якість хлібобулочних виробів -- середня проба хлібобулочних виробів -- показники якості хліба -- показник вологості хліба -- кислотність хлібної м’якушки -- Доп. точки доступа: Сафонова, Ольга Миколаївна (д-р техн. наук) Шакула, Олександр Олександрович Холодова, Олена Анатоліївна Ольховська, Юлія Юріївна Боровікова, Наталія Олексіївна Теймурова, Анжелика Тагировна Бородіна, А.В. ХНТУСГ