Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664.66(072)
М 54
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни „Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції” [Текст] : для студ. стаціонар. й заоч. форми навчання. Модуль II. Переробка зернової сировини та борошна. Тема 4. Технологія хлібобулочних виробів / О. М. Сафонова, О. О. Шакула, О. А. Холодова, Ю. Ю. Ольховська, Н. О. Боровікова, А. Т. Теймурова, А. В. Бородіна ; ХНТУСГ. - Х. : [б. и.], . - 10 с. - 1.00 грн.

УДК
664.66(072)

Кл.слова (ненормированные): якість хлібобулочних виробів -- середня проба хлібобулочних виробів -- показники якості хліба -- показник вологості хліба -- кислотність хлібної м’якушки --
Доп. точки доступа:









Учебная литература:
26 / 26.01 / 26.01
26 / 26.10 / 26.10