Харчова хімія. Розд. 1 [Електронний ресурс] : метод. вказівки до самост. підгот. та виконання лаб. робіт для студентів спец. 181 Харчові технології. Ч. 2. Основи хімічного аналізу харчових систем / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: О. Ф. Аксьонова, І. С. Пілюгіна, Н. В. Мурликіна. - Харків : [б в.], 2021. - 75 с. : табл. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4182 (Репозітарій). - Бібліогр.: с. 75. - Б. ц.
Содержание: > Правила поведінки та порядок роботи в хімічній лабораторії Реактиви, посуд та обладнання хімічної лабораторії Якісний хімічний аналіз катіонів та аніонів Титриметричний аналіз Доп. точки доступа: Аксьонова, Олена Федорівна\уклад.\ Пілюгіна, Інна Сергіївна\уклад.\ Мурликіна, Наталя Віталіївна\уклад.\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі