Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст


Харчова хімія. Розд. 1 [Електронний ресурс] : метод. вказівки до самост. підгот. та виконання лаб. робіт для студентів спец. 181 Харчові технології. Ч. 2. Основи хімічного аналізу харчових систем / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: О. Ф. Аксьонова, І. С. Пілюгіна, Н. В. Мурликіна. - Харків : [б в.], . - 75 с. : табл. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4182 (Репозітарій). - Бібліогр.: с. 75. - Б. ц.

Содержание:
Правила поведінки та порядок роботи в хімічній лабораторії
Реактиви, посуд та обладнання хімічної лабораторії
Якісний хімічний аналіз катіонів та аніонів
Титриметричний аналіз
Доп. точки доступа: