Toggle navigation
WEB-портфоліо науковців ДБТУ
Головна
Пошук за ПІБ
Пошук за підрозділом
Колекції наукових робіт
Публікації в Scopus, WoS
Покажчик наукових робіт ДБТУ
Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст
Загальні відомості
Примірники
Навчальний процес
Файли
>
Технологічне забезпечення якості
кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування [Текст] : навч. посібник / уклад. Н. В. Федак. -
Харків : ХДУХТ
,
2012
. -
262
с. - Б. ц.
Доп. точки доступа:
Федак, Наталя Василівна\уклад.\
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
#
Факультет
Спеціальність
Дисципліна
Семестр
#
Тип
Назва
Посилання