Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. робіт з дисципліни для студентів стаціонар. й заоч. форм навчання. Модуль ІІІ. Переробка олійної, цукровмісної, овочевої та плодово-ягідної сировини. Тема 9. Переробка овочів, плодів та ягід / ХНТУСГ ; авт.-уклад.: О. М. Сафонова [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2007. - 10 с. - 1.00 грн.
УДК
664.8.035.2(072)
Ключові слова: соління -- розсол -- промислова обробка -- огірки -- томати -- органолептична оцінка якості -- ареометр -- Додаткові точки доступу: Сафонова, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\ Шакула, Олександр Олександрович\авт.-уклад.\ Холодова, О. А.\авт.-уклад.\ Ольховська, Ю. Ю.\авт.-уклад.\ Боровікова, Наталія Олексіївна\авт.-уклад.\ Теймурова, А. Т.\авт.-уклад.\ Бородіна , А. В.\авт.-уклад.\ ХНТУСГ