Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664.8.035.2(072)
М 54
Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. робіт з дисципліни для студентів стаціонар. й заоч. форм навчання. Модуль ІІІ. Переробка олійної, цукровмісної, овочевої та плодово-ягідної сировини. Тема 9. Переробка овочів, плодів та ягід / ХНТУСГ ; авт.-уклад.: О. М. Сафонова [та ін.]. - Харків : [б. в.], . - 10 с. - 1.00 грн.

УДК
664.8.035.2(072)

Ключові слова: соління -- розсол -- промислова обробка -- огірки -- томати -- органолептична оцінка якості -- ареометр --
Додаткові точки доступу: