Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції" [Текст] : для студ. стаціонар. й заоч. форми навчання. Модуль ІІІ. Переробка олійної, цукровмісної, овочевої та плодово-ягідної сировини. Тема 9. Переробка овочів, плодів та ягід / О. М. Сафонова, О. О. Шакула, О. А. Холодова, Ю. Ю. Ольховська, Н. О. Боровікова, А. Т. Теймурова, А. В. Бородіна ; ХНТУСГ. - Х. : [б. и.], 2007. - 10 с. - 1.00 грн.
УДК
664.8.035.2(072)
Кл.слова (ненормированные): соління -- розсол -- промислова обробка -- огірки -- томати -- органолептична оцінка якості -- ареометр -- Доп. точки доступа: Сафонова, Ольга Миколаївна (д-р техн. наук) Шакула, Олександр Олександрович Холодова, Олена Анатоліївна Ольховська, Юлія Юріївна Боровікова, Наталія Олексіївна Теймурова, Анжеліка Тагирівна Бородіна, А. В. ХНТУСГ