Дослідження процесу подрібнення зерновоЇ сировини [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. заняття з дисципліни Технологічне обладнання переробних і харчових виробництв для студентів стаціонару та заоч. форми навчання / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: П. В. Гурский [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2018. - 18 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 15
УДК
664.73(072)
Кл.слова (ненормированные): подрібнення -- измельчение -- сита -- зернова сировина -- зерновое сырье -- Доп. точки доступа: Гурский, Петр Васильевич\авт.-уклад.\ Богомолов, Олексій Васильович\авт.-уклад.\ Денисенко, Сергій Анатолійович\авт.-уклад.\ Іващенко, Сергій Григорович\авт.-уклад.\ Токолов, Юрій Іванович\авт.-уклад.\ Шерстюк, Валерій Сергійович\авт.-уклад.\ Заїка, Володимир Петрович\авт.-уклад.\ Харків. нац. техн. ун-т с.-г. ім. П. Василенка
Учебная литература: 33 / 33.01 / 133 / Технологічне обладнання переробних та харчових виробництв / 7 / Доп 33 / 33.01 / 133 / Технологічне обладнання переробних та харчових виробництв / 8 / Доп
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
#
Факультет
Спеціальність
Дисципліна
Семестр
1
33
Галузеве машинобудування (133)
Технологічне обладнання переробних та харчових виробництв
7
2
33
Галузеве машинобудування (133)
Технологічне обладнання переробних та харчових виробництв