Технологія переробки молока [Текст] : навч. посібник / Ф. В. Перцевий, П. В. Гурський, О. О. Гринченко та ін. - Харків : ХДУХТ, 2006. - 378 с. : іл. - Бібліогр.: с. 366-370. - ISBN 5-7763-2024-0 : 22.50 грн.
УДК
637.1(075)
Кл.слова (ненормированные): харчова цінність -- пищевая ценность -- склад -- состав -- властивості -- свойства -- вади молока -- недостатки молока -- механічна обробка молока -- механическая обработка молока -- технологія виробництва масла -- технология производства масла -- молочні консерви -- молочные консервы -- сухі молочні продукти -- сухие молочные продукты -- Доп. точки доступа: Перцевий, Федір Всеволодович Гурський, Петро Васильович Гринченко, Ольга Олексіївна Тіщенко, Леонід Миколайович Юрченко, С. Л. Богомолов, Олексій Васильович Машкін, М. І. Скрипка, Л. І. Медяник, І. П. Гарнцарек, Б. Міцкевич, Т. Чуйкова, С. В. Абрамова, Т. С. Маліборська, Р. І. Рижкова, Т. М. Париш, Н. М. Перцевого, Ф. В.\під заг. ред.\ Гурського, П. В.\під заг. ред.\