Мікробіологічний контроль якості круп [Текст] : метод. вказ. до викон. лаборатор. роботи з дисц. "Мікробіологія зерна та зернопродуктів" для студ. перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: Т. В. Гавриш [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 10 с.
УДК
664.71:579.67:006.83](072)
Кл.слова (ненормированные): якість круп -- качество круп -- крупи -- крупы -- Доп. точки доступа: Гавриш, Тетяна Володимирівна\авт.-уклад.\ Ізмайлова, Олена Олександрівна\авт.-уклад.\ Боровікова, Наталія Олексіївна\авт.-уклад.\ Даньшин, Ярослав В'ячеславович\авт.-уклад.\ Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка