Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст


Нутриціологія [Електронний ресурс] : навч. посібник. Ч. 1. Загальна нутриціологія / Л. Ф. Павлоцька, Н. В. Дуденко, І. В. Цихановська, Т. А. Лазарєва, О. В. Александров, В. О. Коваленко, Л. А. Скуріхіна, В. В. Євлаш ; Укр. інж.-пед. акад. - Харків : [б в.], . - 371 с. : табл. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4168 (Репозітарій). - Бібліогр.: с. 370-371. - Б. ц.

Содержание:
Роль харчування в забезпеченні процесів життєдіяльності
Білки та їх значення у харчуванні людини
Ліпіди та їх значення у харчуванні людини
Вуглеводи та їх значення у харчуванні людини
Вітаміни та їх значення у харчуванні людини
Мінеральні речовини та їх значення у харчуванні людини
Харчові добавки та інші інгредієнти харчових продуктів
Наслідки нестачі та надлишку харчових речовин у раціонах
Характеристика харчової та біологічної цінності продуктів тваринного походження
Характеристика харчової та біологічної цінності жирів, кондитерських виробів та смакової продукції
Характеристика харчової та біологічної цінності продуктів рослинного походження
Продукти з функціональними властивостями
Генетично-модифіковані продукти
Доп. точки доступа: