Нутриціологія [Електронний ресурс] : навч. посібник. Ч. 1. Загальна нутриціологія / Л. Ф. Павлоцька, Н. В. Дуденко, І. В. Цихановська, Т. А. Лазарєва, О. В. Александров, В. О. Коваленко, Л. А. Скуріхіна, В. В. Євлаш ; Укр. інж.-пед. акад. - Харків : [б в.], 2012. - 371 с. : табл. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4168 (Репозітарій). - Бібліогр.: с. 370-371. - Б. ц.
Содержание: > Роль харчування в забезпеченні процесів життєдіяльності Білки та їх значення у харчуванні людини Ліпіди та їх значення у харчуванні людини Вуглеводи та їх значення у харчуванні людини Вітаміни та їх значення у харчуванні людини Мінеральні речовини та їх значення у харчуванні людини Харчові добавки та інші інгредієнти харчових продуктів Наслідки нестачі та надлишку харчових речовин у раціонах Характеристика харчової та біологічної цінності продуктів тваринного походження Характеристика харчової та біологічної цінності жирів, кондитерських виробів та смакової продукції Характеристика харчової та біологічної цінності продуктів рослинного походження Продукти з функціональними властивостями Генетично-модифіковані продукти Доп. точки доступа: Павлоцька, Лариса Федірівна Дуденко, Ніна Василівна Цихановська, Ірина Василівна Лазарєва, Тетяна Анатоліївна Александров, Олександр Валентинович Коваленко, Валентина Олексіївна Скуріхіна, Людмила Андроніківна Євлаш, Вікторія Владленівна Укр. інж.-пед. акад.