Toggle navigation
WEB-портфоліо науковців ДБТУ
Головна
Пошук за ПІБ
Пошук за підрозділом
Колекції наукових робіт
Публікації в Scopus, WoS
Покажчик наукових робіт ДБТУ
Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст
Загальні відомості
Примірники
Навчальний процес
Файли
>
Дуб, Володимир Васильович
.
Вдосконалення процесу подрібнення харчової сировини та обладнання для його реалізації на підприємствах харчування
[Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.12 / В. В. Дуб. -
Харків : [б. и.]
,
2002
. -
18
с. - Б. ц.
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
#
Факультет
Спеціальність
Дисципліна
Семестр
#
Тип
Назва
Посилання