Використання каротинвмісної сировини в технологіях макаронних та борошняних кондитерських виробів [Електронний ресурс] : монографія / Н. В. Гревцева, О. Г. Шидакова-Каменюка, Д. О. Набоков ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2018. - 122 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21583 (Репозитарій)
Кл.слова (ненормированные): каротинвмісна сировина -- каротинсодержащее сырье -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- технологія -- технология -- харчові системи -- пищевые системы -- борошняні вироби -- мучные изделия -- кріогенна технологія -- криогенная технология -- Доп. точки доступа: Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна Набоков, Дмитро Олександрович Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі