Дослідження в'язкості систем крокетної маси на основі борошна в процесі заварювання [Текст] / Т. М. Хаустова, М. Т. Малафаєв, Н. В. Федак, М. І. Погожих // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., прсвяч. 70-річчю з дня народж. д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2008 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 182-183.
Доп. точки доступа:
Хаустова, Т. М.
Малафаєв, М. Т.
Федак, Наталя Василівна
Погожих, Микола Іванович