Проектування підприємств з основами САПР. Проектування та реконструкція підприємств галузі [Електронний ресурс] : Метод. вказівки до проведення практ. занять та самост. роботи для студ. спец. 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів тваринного походження» денної та заочної форм навчання освітнього ступеня бакалавр. Розділ 1. Технологічні розрахунки консервних цехів / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: Л. А. Скуріхіна, О. Б. Дроменко. - Харків : [б .в.], 2019. - 23 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5021 (Репозітарій). - Бібліогр.: с. 22-23. - Б. ц.
Содержание: > Загальні положення Вибір і обґрунтування асортименту м’ясних баночних консервів Аналіз та вибір технологічних схем Розрахунок основної сировини, допоміжних матеріалів та тари Вибір і розрахунок технологічного обладнання Розрахунок чисельності робітників Розрахунок площ консервних цехів Розрахунок води, пари та електроенергії на технологічні цілі Доп. точки доступа: Скуріхіна, Людмила Андроніківна\уклад.\ Дроменко, Олена Борисівна\уклад.\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі