Біологічна хімія [Текст] : метод. вказівки з самост. вивч. дисципліни студентами інж.-технол. ф-ту заоч. форми навчання за проф. напрямом 6.0917 Харчова технологія та інженерія спец.: 6.091702 Технологія хліба.., 6.091706 Технологія зберігання, консервування та переробки плодів та овочів, 6.091707 Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса, 6.091709 Технологія зберігання, консервування та переробки молока / Л. Ф. Павлоцька, Н. В. Дуденко, В. Г. Горбань, М. Л. Серік. - Харків : ХДУХТ, 2009. - 21 с. - Б. ц.
Доп. точки доступа: Павлоцька, Л. Ф. Дуденко, Н. В. Горбань, В. Г. Серік, Максим Леонідович