Вивчення впливу імпульсної водно-теплової обробки на технологічні властивості зерна пшениці [Текст] : метод. вказівки до лаб. роботи з дисципліни „Актуальні проблеми галузі” для студентів освіт.-кваліфікац. рівня спеціаліст 7.091701 та магістр 8.091701 за спец. Технологія зберігання і переробки зерна / XНТУСГ ; уклад.: О. М. Сафонова [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2011. - 14 с. - 5.00 грн.
УДК
664.727(072)
Кл.слова (ненормированные): якість -- клейковина -- розтяжність -- гідратаційна -- здатність -- Доп. точки доступа: Сафонова, Ольга Миколаївна\уклад.\ Теймурова, А. Т.\уклад.\ Разборська, О.О.\уклад.\ Гавриш, Тетяна Володимирівна\уклад.\ XНТУСГ