>
Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Використання стабілізуючої суміші для попередження ферментативного окислення поліфенольного комплексу плодово-ягідної сировини [Текст] / А. А. Дубініна, Т. В. Щербакова, Н. О. Афукова // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 70-річчю з дня народж. д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2008 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 268-269.
Доп. точки доступа:
Щербакова, Т. В.
Афукова, Н. О.